Sasya Arkhisna - Ditoto Chord

🌙
Bm G A D
Bm G A  
D A G -A D
D A G -A D

-A     D    
 wayah gabut
               Em
ngademo neng gunung kelud
             A
sambi mangan sego tiwul
               D
ben rejeki ora ucul

          D
mangan sambel tumpang
              Em
kok maleh kelingan ayang
              A
ayang seng berjuang
sangu getuk lindri
         D
nganti durung bali  

      Bm            
iki tahu taqwa karo 
       F#m
kowe tambah cinta  
        G    
tombo luwe   
                A
po maneh mangan karo kowe  
              D
neng ati ayem rasane   

        Bm
neng bandara ndoho
                  F#m
tansah ngenteni kowe teko
          G
sabar nerimo  
                 A
yo mung kowe seng tak tresno  

      
           G
 simpang limo gumul
 A                 F#m      
  labuh tresno bakale kabul
 B             Em
  najan adoh parane
                 A
 tak tunggu neng kene
          D
 neng kediri seng akeh critane

        G
 kediri di toto
 A                    F#m
  panyuwunku enggal balio
 B      Em      A     
  atine di toto   ben 
           D
  kowe ora ngelio  

Bm Em A D
Bm G Em D
G D G D
Em F#m G  A  

      Bm                 
iki tahu taqwa karo kowe 
   F#m
tambah cinta  
        G    
tombo luwe   
                A
po maneh mangan karo kowe  
              D
neng ati ayem rasane   

        Bm
neng bandara ndoho
                  F#m
tansah ngenteni kowe teko
          G
sabar nerimo  
                  A
yo mung kowe seng tak tresno  

      
           G
 simpang limo gumul
 A                 F#m      
  labuh tresno bakale kabul
 B             Em
  najan adoh parane
                 A
 tak tunggu neng kene
          D
 neng kediri seng akeh critane

        G
 kediri di toto
 A                    F#m
  panyuwunku enggal balio
 B      Em
  atine di toto  
 A                D
  ben kowe ora ngelio  

           G
 simpang limo gumul  
 A                    F#m      
  labuh tresno bakale kabul  
 B             Em
  najan adoh parane
                 A
 tak tunggu neng kene
          D
 neng kediri seng akeh critane

        G
 kediri di toto  
 A                    F#m
  panyuwunku enggal balio
 B      Em
  atine di toto  
 A                D   Bm
  ben kowe ora ngelio  
       Em
 atine di toto  
 A                D   Bm
  ben kowe ora ngelio  
       Em
 atine di toto  
 A                D
  ben kowe ora ngelio  
  


Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Sasya Arkhisna


Siapa Sasya Arkhisna?

Cari Barang Berkenaan Sasya Arkhisna



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose