Didi Kempot - Taman Jurug Chord

🌙
Anda suka Malaykord Versi Baru?
cahyaning bulan Chord

Am Dm E Am
Am Dm E Am

 Am                         
Ning Kutho Solo, muda lan 
  Dm
mudi
            E               
Ing Taman Jurug ing pinggir 
           Am
Bengawan Solo
Am             
Muda lan mudi, 
            Dm
awan lan mbengi
          E                 
Do suko-suko, nanging ojo ng
        Am  Dm Em Am
iket janji



 Am              
 Cahyaning bulan, 
                        Dm
 nrajang pucuk ing cemara
			  E   
 Angin kang teko, 
                         Am
 sasat nggowo gending tresno
 Am              
 Banyu Bengawan, 
                     Dm
 sinorot cahyaning bulan
		   E    
 Lir sewu dian, 
                      Am
 alerap nggugah kenangan

 Am                         Dm
Ngersakke nopo, mung sarwo ono
             E    
Ning Taman Jurug, 
                   Am
taman endah Kutho Solo
 Am                      Dm
Papan Kreasi, muda lan mudi
            E 
Sing tuwo-tuwo 
                     Am
welinge jo nganti lali

Am Dm E Am
Am Dm E Am

 Am                         
Ning Kutho Solo, muda lan 
  Dm
mudi
            E               
Ing Taman Jurug ing pinggir 
           Am
Bengawan Solo
Am             
Muda lan mudi, 
            Dm
awan lan mbengi
          E                 
Do suko-suko, nanging ojo ng
        Am  Dm Em Am
iket janji



 Am              
 Cahyaning bulan, 
                        Dm
 nrajang pucuk ing cemara
			  E   
 Angin kang teko, 
                         Am
 sasat nggowo gending tresno
 Am              
 Banyu Bengawan, 
                     Dm
 sinorot cahyaning bulan
		   E    
 Lir sewu dian, 
                      Am
 alerap nggugah kenangan

 Am                         Dm
Ngersakke nopo, mung sarwo ono
             E    
Ning Taman Jurug, 
                   Am
taman endah Kutho Solo
 Am                      Dm
Papan Kreasi, muda lan mudi
            E 
Sing tuwo-tuwo 
                     Am
welinge jo nganti lali


Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Didi Kempot


Siapa Didi Kempot?

Cari Barang Berkenaan Didi Kempot



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose