- 0 +

Skip to navigation

JOM! Subscribe Youtube Malaykord

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Red Rahimad feat Ezad Lazim - Celip Chord



Red Rahimad feat Ezad Lazim - Celip Chord

Home > > > Red Rahimad feat Ezad Lazim - Celip Chord > > Red Rahimad feat Ezad Lazim - Celip Chord


Report Chord


G#m C#m C#m D#
G#m C#m C#m D#

G#m              
diam dia bak permata
        C#m               D#
rupa cantik, dalamannya kaca
G#m
tupai yang pandai berkinja
         C#m             D#
akhirnya jatuh ke tanah jua

Rap:
G#m G#m C#m D#
(Loop)
gendang gendut tali kecapi
ni bukan senang hati
deviasi ku berbunyi jadi sedia perhati
tak berpuisi, ku ikutkan naluri hati
kalau tak nanti dah lama rambut kau aku terapi
bahasa basi, ya, memang kena dengan situasi
sembang kari, yang palsu memang takde harga diri
tak pandai berdikari, tak guna muka sendiri
kuat menyalak, bila ditegur tak mampu mandiri
berdiri, bulu roma bila nama kau disebut
sebab ku tahu dulu, kau pernah bikin ribut
dah insaf? dah taubat? well itu kerja tuhan
yang kau sebok-sebok nak jadi fake tu apahal?
ku takde hal kalau kau tak cari pasal
ni bukan diss, tapi teguran tahap terawal
kau nakal, suka suka claim diri kau tu mahal
tapi tak sedar tak laku kalau kau aku jual
 

G#m              
diam dia bak permata
        C#m               D#
rupa cantik, dalamannya kaca
G#m
tupai yang pandai berkinja
         C#m             D#
akhirnya jatuh ke tanah jua

Rap:
G#m G#m C#m D#
(Loop)
okay cukup, kita tukar topik lain
maaf lah ye, ku bukan jenis suka selak kain
tapi yang ni, dia lain dari yang lain
suara tak seberapa tapi akak adik nak sign
main-main, bila dimaki baru kau nak berubah
tapi masih kau banyak cakap yang engkau tak salah
dah terbukti, kau rembat gambar orang
apa takde muka ke sampai gambar pun nak sailang?
cemerlang, lepas 2 tahun kau tunjukkan belang
salah tempat, ku jenis tak lupakan orang
dan lagi seronok, bila kau nak start play victim
pusing cerita pusing, alih-alih hidung sendiri
cuba putar belit tapi sorry ku tak bodoh
jenis aku, buat kerja jangan gelojoh
seloroh, bila tengok kau tergopoh-gopoh
lari? jangan lari nanti jatuh, maruah roboh
 

G#m              
diam dia bak permata
        C#m               D#
rupa cantik, dalamannya kaca
G#m
tupai yang pandai berkinja
         C#m             D#
akhirnya jatuh ke tanah jua

G#m G#m C#m D# G#m


#Malaykord



Title: Red Rahimad feat Ezad Lazim - Celip Chord
Artist: Ezad , Red Rahimad
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Ezad?

Siapa Red Rahimad?


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!