Skip to navigation

malaykord_image JOM! Follow Instagram kitorang @malaykord_official

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Aj feat Gnello & Noki - Hati Chord



Aj feat Gnello & Noki - Hati Chord

Home > > > Aj feat Gnello & Noki - Hati Chord > > Aj feat Gnello & Noki - Hati Chord > > Aj feat Gnello & Noki - Hati Chord





Em G Bm F#m 
Em G Bm A -F#m

Em
Tolong beritahu aku
G
Apa yang kau mahu
Bm
Aku tak percaya
A
Sebab kau tak pernah 
     D
ada

Em
Hari-hari ku sia-sia berlalu
G
Kau tak dengar suara isi hati ini
Bm
Kalau betul kau kesah
A
Kau kan sentiasa di sini

                Em
Membantu ku menjalani
                     G
Kesusahan yang ku lalui
                     Bm
Ku cuba dengan segalanya
Tapi kau masih
      D
Masih buat ku gila
Pasal ni lah

Em
Ku takkan bahagia
                  G
Jadi harap suatu hari nanti
                         Bm
Kau kan faham apa yang ku rasa
                     D
Dan ku berharap agar kau kan berubah

Em               G
Kau kata kau tak nak
Bm
Tapi setiap kali
A     
Benda sama terjadi
       D
Masih dia di sisi
Em              G
Kau kata kau tak nak
     Bm
Tapi setiap kali
      F#   
Benda sama terjadi
       D
Masih dia di sisi

Em
Siapa rasa sakit yang aku hadapi?
G
Jadi music aku buat untuk terapi
Bm
Minda kosong ku main reka puisi
F#m
Hari sepi bertemankan hati sunyi

Em
Kenapa selalu hadir di dalam mimpi
G
Kenapa setiap mimpiku terasa sedih
Bm
Kenapa rinduku rindu yang tak pasti
F#m
Kenapa rasaku cuma rasa sendiri

Em
Genggaman ku lepas rasanya elok
G
Ku lari ku pergi jalannya belok
Bm
Pelangi warnanya ku lihat sejuk
A
Rupanya jalan ku jumpa esok

Em               G
Kau kata kau tak nak
Bm
Tapi setiap kali
A     
Benda sama terjadi
       D
Masih dia di sisi
Em              G
Kau kata kau tak nak
     Bm
Tapi setiap kali
      F#   
Benda sama terjadi
       D
Masih dia di sisi

Em
Aku tidak tahu
G
Masih rasa ragu
Bm
Hati lagi layu
A   F#m
Ayy

Em
Aku masih lagi
G
Menunggu dan menanti
Bm
Benda yang tak pasti
A   F#
Ayy

Em               G
Kau kata kau tak nak
Bm
Tapi setiap kali
A     
Benda sama terjadi
       D
Masih dia di sisi
Em              G
Kau kata kau tak nak
     Bm
Tapi setiap kali
      F#   
Benda sama terjadi
       D
Masih dia di sisi

Em               G
Kau kata kau tak nak
Bm
Tapi setiap kali
A     
Benda sama terjadi
       D
Masih dia di sisi
Em              G
Kau kata kau tak nak
     Bm
Tapi setiap kali
      F#   
Benda sama terjadi
       F#
Masih dia di sisi


#Malaykord



Title: Aj feat Gnello & Noki - Hati Chord
Artist: AJ , Gnello , Noki
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar
View All Comments

Siapa AJ?

Siapa Gnello?

Siapa Noki?


Slurpee Crank feat Dani Kurama - Mencari Chord



Slurpee Crank feat Dani Kurama - Mencari Chord

Home > > > Slurpee Crank feat Dani Kurama - Mencari Chord > > Slurpee Crank feat Dani Kurama - Mencari Chord




Em D C B

Em
Mencubaku mencari bintang
   D
Mencubaku mencari sayang
     C
Tapi sayang
               B
Diriku yang hilang

   Em 
Hancur hati menangis senang
    D
Hancur hati meratap kenang
     C
Tapi sayang
               B
Ku tanggung seorang

Em D C B

Em
Aku manusia biasa
Hati juga semua sama
D
Ada perasaan mati
Hadap dengan realiti

C
Mungkin aku juga leka 
dengan imaginasi tinggi
B
Mungkin juga aku bukan 
macam aku yang dulu lagi

Em
Tak mengapa
Ku faham apa yang kau rasa
D
Tak mengapa
Jatuh itu buka kekal selamanya
C
Bukan apa
Hati aku masih terluka
B
Aku perlukan masa 
untuk sembuhkan dunia

Em
Aku sakit
D
Tiada ubat untukku
C
Hanya masa sembuhkan aku
B
Hanya tuhan saja yang tahu


Em
Mencubaku mencari bintang
   D
Mencubaku mencari sayang
     C
Tapi sayang
               B
Diriku yang hilang

   Em 
Hancur hati menangis senang
    D
Hancur hati meratap kenang
     C
Tapi sayang
               B
Ku tanggung seorang


#Malaykord



Title: Slurpee Crank feat Dani Kurama - Mencari Chord
Artist: Dani Kurama , Slurpee Crank
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar
View All Comments

Siapa Dani Kurama?

Siapa Slurpee Crank?


Mia Lateefa - Hujung Dunia Chord



Mia Lateefa - Hujung Dunia Chord

Home > > > Mia Lateefa - Hujung Dunia Chord



F C Am G
F C Am G

F          C  
 jangan pernah 
            Am       G
 terbayang aku lepaskan  
F          C  
 terlalu indah 
           Am      G
 dirimu untuk biarkan  
   F    C       
berlalu   andai 
    Am            G 
hilang tak terganti  
   F   C          
bersamamu   hingga 
   Am     G
akhir nanti  

 
         F          C
 biar ke bulan   ke bintang  
   Am          G
 kuikut kau sampai ke mana
    F           C
 di langit   di bumi  
   Am         G          F
 kuinginkan terus di sisimu  

       C        Am
 (huwo o   huwo o o  )
    G            F
 sampai hujung dunia
       C        Am
 (huwo o   huwo o o  )
    G            (F)
 sampai menutup mata  

F        C      
 pasti kita akan 
      Am        G
 diduga pancaroba  
F         C          Am  
 kutemani kau meniti duri 
        G
 dan luka  
   F   C        Am  
tanpamu   aku hilang 
       G
segalanya  
   F     C      Am
bersamamu   buatku 
       G
sempurna  

 
         F          C
 biar ke bulan   ke bintang  
   Am          G
 kuikut kau sampai ke mana
    F           C
 di langit   di bumi  
   Am         G          F
 kuinginkan terus di sisimu  

       C        Am
 (huwo o   huwo o o  )
    G            F
 sampai hujung dunia
       C        Am
 (huwo o   huwo o o  )
    G            (F)
 sampai menutup mata  

F         C            Am
 kau milikku   ku milikmu  
       G
selama-lamanya  
F           C          Am
 terpisah kita   itu hanya  
    G
kerana nyawa  

F         C            Am
 kau milikku   ku milikmu  
       G
selama-lamanya  
F           C          Am
 terpisah kita   itu hanya  
    G
kerana nyawa  

 
         F          C
 biar ke bulan   ke bintang  
   Am          G
 kuikut kau sampai ke mana
    F           C
 di langit   di bumi  
   Am         G          F
 kuinginkan terus di sisimu  

       C        Am
 (huwo o   huwo o o  )
    G            F
 sampai hujung dunia
       C        Am
 (huwo o   huwo o o  )

   G     F          C
 biar ke bulan   ke bintang  
   Am          G
 kuikut kau sampai ke mana
    F           C
 di langit   di bumi  
   Am         G          F
 kuinginkan terus di sisimu  

       C        Am
 (huwo o   huwo o o  )
    G            F
 sampai hujung dunia
       C        Am
 (huwo o   huwo o o  )
    G             F  C   Am
 sampai menutup mata   yeee  
    G             C
 sampai menutup mata  


#Malaykord



Title: Mia Lateefa - Hujung Dunia Chord
Artist: Mia Lateefa
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar
View All Comments

Siapa Mia Lateefa?


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!