- 0 +

Skip to navigation

malaykord_image JOM! Follow Instagram kitorang @malaykord_official

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Luqman Podolski feat Sabbala - Jap Itu Jap Ini Chord



Luqman Podolski feat Sabbala - Jap Itu Jap Ini Chord

Home > > > Luqman Podolski feat Sabbala - Jap Itu Jap Ini Chord > > Luqman Podolski feat Sabbala - Jap Itu Jap Ini Chord


Report Chord


C#m G#m C#m G#m 
C#m G#m C#m G#m 

C#m        G#m
jap itu, kejap ini
C#m                 G#m
banyak benda dalam kepala ni
C#m        G#m
jap itu, kejap ini
C#m                 G#m
banyak benda dalam kepala ni

C#m        G#m
jap itu, kejap ini
C#m                 G#m
banyak benda dalam kepala ni
C#m        G#m
jap itu, kejap ini
C#m                 G#m
banyak benda dalam kepala ni
 
Rap:
C#m G#m C#m G#m
(Loop)
sekejap itu, sekejap ini
pejam pejam mata takboleh lagi
tengok jam sekarang dah pukul 3 pagi
cita cita ku tinggi, nak bangun pagi
 
nak bangun pagi, macam mana
kalau ada screen terang depan mata
Game panggil malam masih muda
selak langsir, matahari dah cerah
 
C#m 

G#m               C#m
kenapa susah nak tidur?
G#m                  C#m
fikir masalah yang beratur
G#m                  C#m
waktu tidur ku menjauh
G#m                  C#m
kenapa susah nak tidur?


C#m        G#m
jap itu, kejap ini
C#m                 G#m
banyak benda dalam kepala ni
C#m        G#m
jap itu, kejap ini
C#m                 G#m
banyak benda dalam kepala ni

C#m        G#m
jap itu, kejap ini
C#m                 G#m
banyak benda dalam kepala ni
C#m        G#m
jap itu, kejap ini
C#m                 G#m
banyak benda dalam kepala ni
 
Rap:
C#m G#m C#m G#m
(Loop)
kejap itu...jap...
siapa dekat pintu?
belum lagi siang, takleh duduk diam, 
dah terasa ngilu,
benda takleh tipu,
malunya tersipu,
jelasnya tak bisu,
serabut dan juga keliru,
 
macam rubik, siang malam kerja keras so kena tahan
cara gua bahan api dan cara lu hanya takat stok kena bahan
apa yang mereka mahu hanya diri terhibur,
ternganga keluar air liur, 
ingin rasa bahaya, kejut gua tidur 
 

G#m               C#m
kenapa susah nak tidur?
G#m                  C#m
fikir masalah yang beratur
G#m                  C#m
waktu tidur ku menjauh
G#m                  C#m
kenapa susah nak tidur?


C#m        G#m
jap itu, kejap ini
C#m                 G#m
banyak benda dalam kepala ni
C#m        G#m
jap itu, kejap ini
C#m                 G#m
banyak benda dalam kepala ni

C#m        G#m
jap itu, kejap ini
C#m                 G#m
banyak benda dalam kepala ni
C#m        G#m
jap itu, kejap ini
C#m                 G#m
banyak benda dalam kepala ni

C#m G#m C#m G#m
C#m G#m C#m G#m


#Malaykord



Title: Luqman Podolski feat Sabbala - Jap Itu Jap Ini Chord
Artist: Luqman Podolski , Sabbala
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Luqman Podolski?

Siapa Sabbala?


View All Comments
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!