Nella Kharisma - Ditinggal Rabi

🌙
Anda suka Malaykord Versi Baru?
Am   G   Am  
Am   G   C  

Dm  E   Am  
Am G Am
  Atiku rasane loro
F
nyawang kowe
G C
rabi ro wong liyo
C G
  nangis getih eluhku
Am Em
  remuk ajur rosoku
F G Am
  kowe tego ninggal aku
Am G Am
  Opo iki wes dalane
F
kudu pisah
G C
kelangan tresnane
C G
  kudu kuat atiku
Am Em
  kudu kuat batinku
F G Am
senajan nyekso tresnoku

 
C G
Mas, opo kowe lali
Am Em
karo sumpah janjimu
F C
biyen bakal ngancani
F G
urep tekan matiku
C G
Pancene kowe tego
Am Em
medot tali asmoro
F C
rabi karo wong liyo
F G C
mblenjani tresnoku nelongso
Am G Am
  Atiku rasane loro
F
nyawang kowe
G C
rabi ro wong liyo
C G
  nangis getih eluhku
Am Em
  remuk ajur rosoku
F G Am
  kowe tego ninggal aku
Am G Am
  Opo iki wes dalane
F
kudu pisah
G C
kelangan tresnane
C G
  kudu kuat atiku
Am Em
  kudu kuat batinku
F G Am
senajan nyekso tresnoku

 
C G
Mas, opo kowe lali
Am Em
karo sumpah janjimu
F C
biyen bakal ngancani
F G
urep tekan matiku
C G
Pancene kowe tego
Am Em
medot tali asmoro
F C
rabi karo wong liyo
F G C
mblenjani tresnoku nelongso

C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C

 
C G
Mbiyen tak tandur pari
Am
thukule suket teki
Em
wes kadung tak pacari
F
malah ditinggal rabi
C
kowe tego nglarani
Dm
mblenjani janji suci
G
neng ono kembange ilang
G
po tresno wani kelangan

 
C G
Mas, opo kowe lali
Am Em
karo sumpah janjimu
F C
biyen bakal ngancani
F G
urep tekan matiku
C G
Pancene kowe tego
Am Em
medot tali asmoro
F C
rabi karo wong liyo
F G C
mblenjani tresnoku nelongso

C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C  

 
C G
Mbiyen tak tandur pari
Am
thukule suket teki
Em
wes kadung tak pacari
F
malah ditinggal rabi
C
kowe tego nglarani
Dm
mblenjani janji suci
G
neng ono kembange ilang
G
po tresno wani kelangan

 
C G
Mas, opo kowe lali
Am Em
karo sumpah janjimu
F C
biyen bakal ngancani
F G
urep tekan matiku
C G
Pancene kowe tego
Am Em
medot tali asmoro
F C
rabi karo wong liyo
F G C
mblenjani tresnoku nelongso

 
C G
Mas, opo kowe lali
Am Em
karo sumpah janjimu
F C
biyen bakal ngancani
F G
urep tekan matiku
C G
Pancene kowe tego
Am Em
medot tali asmoro
F C
rabi karo wong liyo
F G C
mblenjani tresnoku nelongso


Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Nella Kharisma


Siapa Nella Kharisma?

Cari Barang Berkenaan Nella Kharisma



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose