Skip to navigation

malaykord_image JOM! Follow Instagram kitorang @malaykord_official

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Luqman Podolski - Kalau Kau Rindu Chord



Luqman Podolski - Kalau Kau Rindu Chord

Home > > > Luqman Podolski - Kalau Kau Rindu Chord





    G#
Dan kalau kau rindu,
       G#
engkau boleh text aku
       Gm
engkau boleh call aku
       Gm
walau beribu batu
  Fm
Ladidadidadu
      G
walau beribu batu 
     Cm
Dan kalau kau yeah
Cm
kalau kau rindu 

    G#
Dan kalau kau rindu,
       G#
engkau boleh text aku
       Gm
engkau boleh call aku
       Gm
walau beribu batu
  Fm
Ladidadidadu
      G
walau beribu batu 
     Cm
Dan kalau kau yeah
Cm
kalau kau rindu 
 

G# 
setiap hari, jujur rasa nak jumpa
G#  
kelakuan kau buat aku tak boleh lupa
Gm 
dan tiap masa buat apa I just wanna know
Gm
adakah kau rasa sama I just wanna know
 
    Fm
kau jauh di utara
        B
dan aku pula di ibu kota
Cm
tertanya kau dengan siapa
     Cm
waktu ni kau ada dimana
 
G#
dan bila saja peluang aku ada line
G#
sudah tentu kau yang aku nak face time
Gm
aku just anggap saja kita sedang diuji
Gm
tak mahu kau sorang dan sunyi
Fm
kalau aku rindu 
          G
hanya ada foto
biar take it slow 
           Cm
jangan slow mo
              Cm
aku ready tiap masa
           Cm
baby itu fo sho

    G#
Dan kalau kau rindu,
       G#
engkau boleh text aku
       Gm
engkau boleh call aku
       Gm
walau beribu batu
  Fm
Ladidadidadu
      B
walau beribu batu 
     Cm
Dan kalau kau yeah
Cm
kalau kau rindu 
 
    G#
Dan kalau kau rindu,
       G#
engkau boleh text aku
       Gm
engkau boleh call aku
       Gm
walau beribu batu
  Fm
Ladidadidadu
      G
walau beribu batu 
     Cm
Dan kalau kau yeah
Cm
kalau kau rindu 
 
    G#
Dan kalau kau rindu,
       G#
engkau boleh text aku
       Gm
engkau boleh call aku
       Gm
walau beribu batu
  Fm
Ladidadidadu
      G
walau beribu batu 
     Cm
Dan kalau kau yeah
Cm
kalau kau rindu  hey


#Malaykord



Title: Luqman Podolski - Kalau Kau Rindu Chord
Artist: Luqman Podolski
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar
View All Comments

Siapa Luqman Podolski?


Dinamik - Lelengau Chord



Dinamik - Lelengau Chord

Home > > > Dinamik - Lelengau Chord



A  

A
Sulu
A
Kada nuan agi ingatka aku sayau
A
Udah lama amat aku ninggal ka nuan
A
Tiap ari nuan nganti penatai aku
A
Tang enda ga aku pulai
A
Kasih aku meda nuan sayau
A
Tang taja piak anang nuan irau
A
Aku tetap sayau ka nuan
A
Enda mudah aku muai nuan sayau
A
Nuan siko aja ti di kerindu ka 
A
aku dalam dunya tu

A A A A Bm E 
A A A A Bm E A

Bm F# Em F# 
Bm F# 

Bm               Em
Ninting lemai ku nanya
F#               Bm
Ninting lemai ku ngiga
Bm         Em
Kini ka penungak
F#          F#
Nuan di atu dara

F#

Bm             Em
Aku ngajih ka tua
F#            Bm
Ulih bertemu mua
Bm          Em
Lelengau ati ku
F#            Bm
Rindu ka nuan sulu

Bm Bm


F#            Em  F#
Naka penyayau ati
             Bm Bm
Aku ka nuan dara
                Em F#
Enti maya ku rindu
                Bm  Bm
Mua nuan selalu ayan
              Em G
Tang udah selatan tua 
  F#  F#
jauh

Em        Bm         F#
Kasih aku menda nuan dara
              Bm
Di tinggal ka ku ngapa
     Em         Bm
Saban ari nuan nganti
    F#                Bm
Penatai aku enda gak aku pulai

Bm 

Bm          Em
Kada nuan sayau
F#             Bm
Kada nuan agi rindu
Bm           Em
Irau amai ati ku
F#               Bm
Ninggal ka nuan sulu

Bm Em F# Bm
Bm Em F# Bm
Bm



F#            Em  F#
Naka penyayau ati
             Bm Bm
Aku ka nuan dara
                Em F#
Enti maya ku rindu
                Bm  Bm
Mua nuan selalu ayan
              Em G
Tang udah selatan tua 
  F#  F#
jauh

Em        Bm         F#
Kasih aku menda nuan dara
              Bm
Di tinggal ka ku ngapa
     Em         Bm
Saban ari nuan nganti
    F#                Bm
Penatai aku enda gak aku pulai
Em        Bm
Kasih aku menda...

Fade Away


#Malaykord



Title: Dinamik - Lelengau Chord
Artist: Dinamik
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar
View All Comments

Siapa Dinamik?


Endang S Taurina - Bunga dan Kumbang Chord



Endang S Taurina - Bunga dan Kumbang Chord

Home > > > Endang S Taurina - Bunga dan Kumbang Chord



G G G G
G G 

                   G
Kau tarik lembut tanganku
G               G
Kau bisikkan kepadaku
    C   C
Perlahan berdebaran 
    G       G
jantungku

               G
Benarkah itu katamu
G             G
Selama ini ku tau
    C     C
Tak pernah engkau semesra 
  G  G
itu

   D             D
Andai aku jadi bunga,
              Em
Engkau jadi kumbangnya
   D            D
Andai aku jadi gula
              Em
Engkau jadi semutnya
     C     D         G
Cintamu kusimpan didada
       C       D         G
Senang susah kita sama sama
         Em
Itu janjimu
         G
Itu janjimu
         Em
Itu janjimu
         G  G
Itu janjimu


G                G
Lepaskan dulu tanganku
G              G
Bergeserlah mendekatku
   C      C
Dengarkan, akupun punya 
   G
janji

   D            D
Andai aku jadi daun
                Em
Engkau jadi tangkainya
    D            D
Andai akulah lagunya
              Em
Engkau jadi syairnya
Em
Lalalalalalalala
      C      D         G
Ku dendang disetiap waktu
      C      D           G
Agar engkau tak lupa padaku
         Em
Itu janjiku
         G
Itu janjiku
         Em
Itu janjiku
         G  G
Itu janjiku

G G G G
C C G G


   D             D
Andai aku jadi bunga,
              Em
Engkau jadi kumbangnya
   D            D
Andai aku jadi gula
              Em
Engkau jadi semutnya
     C     D         G
Cintamu kusimpan didada
       C       D         G
Senang susah kita sama sama

   D            D
Andai aku jadi daun
                Em
Engkau jadi tangkainya
    D            D
Andai akulah lagunya
              Em
Engkau jadi syairnya
Em
Lalalalalalalala
      C      D         G
Ku dendang disetiap waktu
      C      D           G
Agar engkau tak lupa padaku

-C 

   D             D
Andai aku jadi bunga,
              Em
Engkau jadi kumbangnya
   D            D
Andai aku jadi gula
              Em
Engkau jadi semutnya

Fade Away




#Malaykord



Title: Endang S Taurina - Bunga dan Kumbang Chord
Artist: Endang S Taurina
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar
View All Comments

Siapa Endang S Taurina?


Wings - Midnight Blues Chord



Wings - Midnight Blues Chord

Home > > > Wings - Midnight Blues Chord



G G G G
G G G G


G
Si manis di belakang kawloon rupanya sang kunsa
G
Ada jua wajah yang pernah ku lihat di akhbar
C G
Jam sebelas setengah masih ada tawar menawar



G
Malam semakin dingin jalan chow kit tetap bahang
G
Aku yang lahir di sini rasa macam pendatang (haram)
C G
Yang didusta di kampung berlindung di bukit bintang
C D
Yang telah pudar usia berlindung di lorong hitam
D G
Hidupnya tersisih sampah masyarakat


G
Kota ini penuh dengan projek gajah putih
G
Sungguh indahnya malam tapi aku masih gusar (gusar gusar)
C G
Memikirkan masa depan apa yang harus ku lakukan
C D
Kelab malam putar alam ada orang tua menari
D G
Ronggeng frustasi anak bini sedang menanti


G G G G
C C G G
D C G G



G
Di sebuah lorong sunyi ada tukaran wang dan barang
G
Di menara tinggi ada fitnah sedang berlawan
C G
Gusar menambah lagi membuat aku mahu menjerit (jerit)
C D
Marah pada siapa? Marahkan pada blues
D G
Lagu blues tengah malam.. malam malam minggu

Outro:
G G G G
C C G G
D C G G


#Malaykord



Title: Wings - Midnight Blues Chord
Artist: Wings
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar
View All Comments

Siapa Wings?


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!