Ucop - Habibae Chord

🌙
Anda suka Malaykord Versi Baru?
A# Gm F

D# Gm F 
(Loop)
Vibe aku in bila ku temu kamu
Sexy baby you’re my type of boo
No no na yeah eh
Tak perlu bilang aku tahu satu
Tunggu situ I’ll come to you
No no na yeah eh

D# Gm F 
(Loop)
Baby apa yang kau buat ni
You paint my heart suka hati
No no no tak boleh
No no tak boleh
Baby apa yang kau buat ni
You paint my heart suka hati
You crazy you crazy yeah

       D#       Gm       
Ya habibae kau hand made 
   F         A# D#
cintaku ya habibae
 Gm              F
Kau campak kan warna mu 
A#     D#   Gm      F    
Ya habibae my heart is a 
       Cm  A#
canvas for you
       F
Kau corak lah hatiku

Gm F A# D# A#
Gm F A# A#
You make me gila
La ula ula gila
La ula ula gila
La ula ulala
Tapi ku tak gila
Kau hand made cinta kita
Lukisan indah

D# Gm F 
D# Gm F
(Loop)
Tak akan aku bilang ku rasa sayang
Tapi kau dah buat aku melayang
Takkan boleh tipu semua rasa dari hati dalam jiwa
Mana mungkin pula ku rasa cinta
Tapi aura darimu luar biasa
Now I’m stuck here I don’t know sampai bila sampai bila sampai bila

D# Gm F 
(Loop)
Baby apa yang kau buat ni
You paint my heart suka hati
No no no tak boleh
No no tak boleh
Baby apa yang kau buat ni
You paint my heart suka hati
You crazy you crazy yeah

       D#       Gm       
Ya habibae kau hand made 
   F         A# D#
cintaku ya habibae
 Gm              F
Kau campak kan warna mu 
A#     D#   Gm      
Ya habibae my heart 
F           Cm  A#
is a canvas for you
       F
Kau corak lah hatiku

D# F A# D# A#
D# F A# A#
You make me gila
La ula ula gila
La ula ula gila
La ula ulala
Tapi ku tak gila
Kau hand made cinta kita
Lukisan indah

             D#
Tak perlu bicara
           F
Lukis apa ada di hati
          D#
Akan aku teka
             F
Jika memang iya
F
Aku dalam lukisan mu

       D#       Gm       
Ya habibae kau hand made 
   F         A# D#
cintaku ya habibae
 Gm              F
Kau campak kan warna mu 
A#     D#   Gm      F    
Ya habibae my heart is a 
       Cm  A#
canvas for you
       F
Kau corak lah hatiku

Gm F A# D# A#
Gm F A#  
You make me gila
La ula ula gila
La ula ula gila
La ula ulala
Tapi ku tak gila
Kau hand made cinta kita
Lukisan indah


Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Ucop


Siapa Ucop?

Cari Barang Berkenaan Ucop



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose