Oon B - Jang Chord

🌙
Anda suka Malaykord Versi Baru?
Gm  D#  Gm
Gm D# Cm Gm
D# D Gm

Gm
Jang Hirup teh teu gampang
                   D#
Teu cukup ku dipikiran
              Gm
bari kudu dilakonan

Gm
Jang jalan kahirupan
                     D#
henteu sapanjangna datar
                Gm
aya mudun jeung tanjakan

       D#
kudu sabar dina kurang
       Gm
ulah nepak dada benghar
       D#
salawasna kudu syukur
        D#       D
eling kanu maha agung
                Gm
kade hidep bisi kufur

Gm
Jang cing jadi jalma hade
                 D#
cing jadi jelema gede
                 Gm
benghar harta jembar hate

Gm
Jang hidep cing ngajalma
                  D#
turut parentah agama
                Gm
ulah jauh ti ulama

         Cm
Nyobat sareng ahli tobat
        Gm
dalit sareng para kiai
        D#
hirup kena ku owah gingsir
        D#           D
ngarah aya anu naggeuing
                        Gm
mangsa lengkah ninggang salah


     Gm
Cing pinter tur bener
     D#
cing jujur tong bohong
 Cm
ulah nganyerikeun batur
         Gm
ngarah hirup loba dulur

   Gm
Raksa ucap lampah
  D#
tekad jeung tabe'at
   Cm
ngarah pinanggih bagja
     Gm
salamet dunia akherat

D#         D
Jang   ja  ang  
                  Gm
cing jadi jalma sholeh

Gm D# D Gm
Gm D# D Gm

Gm
Jang cing jadi jalma hade
                 D#
cing jadi jelema gede
                 Gm
benghar harta jembar hate

Gm
Jang hidep cing ngajalma
                  D#
turut parentah agama
                Gm
ulah jauh ti ulama

         Cm
Nyobat sareng ahli tobat
        Gm
dalit sareng para kiai
        D#
hirup kena ku owah gingsir
        D#           D
ngarah aya anu naggeuing
                        Gm
mangsa lengkah ninggang salah


     Gm
Cing pinter tur bener
     D#
cing jujur tong bohong
 Cm
ulah nganyerikeun batur
         Gm
ngarah hirup loba dulur

   Gm
Raksa ucap lampah
  D#
tekad jeung tabe'at
   Cm
ngarah pinanggih bagja
     Gm
salamet dunia akherat

D#         D
Jang   ja  ang  
                  Gm
cing jadi jalma sholeh


     Gm
Cing pinter tur bener
     D#
cing jujur tong bohong
 Cm
ulah nganyerikeun batur
         Gm
ngarah hirup loba dulur

   Gm
Raksa ucap lampah
  D#
tekad jeung tabe'at
   Cm
ngarah pinanggih bagja
     Gm
salamet dunia akherat

D#         D
Jang   ja  ang  
                  Gm
cing jadi jalma sholeh
D#         D
Jang   ja  ang  
             Gm
Hirup cing sholeh


Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Oon B


Siapa Oon B?

Cari Barang Berkenaan Oon B



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose