Ngatmombilung - Gagal Chord

🌙
Anda suka Malaykord Versi Baru?
C  Bm  Am D G  

        G             
cobo mbiyen awak dewe 
     C
ra bubaran  
       Am       
podo-podo wegah 
            D
ngrasakne kelangan  
          Bm
nanging kowe ra kuat keno
  Em
godane wong liyo
         Am
tak kiro podo tresnane
        D
ra koyo sing tak bayangke  

      
             C     D
 sidane sing menang  
                   Bm   
 sing iso ngancani kowe 
      E 
 mbendino  
            Am
 aku sing modal gemati  
 D                  F  D
  oleh e mung dilarani  

       G               
isih kerep melek tekan 
       C
tengah wengi  
        Am        
padahal wis raono 
         D
sing dienteni  
         Bm
sing dienteni wis dadi 
  E                      
siji karo wong sing dadi 
    Am
pilihane  
          D
ninggalke aku  

 C              D
ora   gagal nresnani sliramu  
         Bm             E
namung kalah   bersaing ro pilihanmu  
        Am-Am Bm-C
sak gedene usahaku
           D            
ra mungkin iso menangke 
 G    Dm
atimu  

      
-G           C     D
 sidane sing menang  
                   Bm   
 sing iso ngancani kowe 
       E
 mbendino  
            Am
 aku sing modal gemati  
 D                G    Dm
  oleh e mung dilarani  

-G           C     D
 sidane sing menang  
                  Bm      
 sing direstoni karo wong 
   E 
 tuamu  
           Am
 jelas udu aku  
                D     Em
 sing mung dadi masa lalumu  

 Em D C  
            -D   Em D C  -Bm
        masa lalumu  
        Am Bm C  D   

 C              D
ora   gagal nresnani sliramu  
         Bm             E
namung kalah   bersaing ro pilihanmu  
        Am-Am Bm-C
sak gedene usahaku
           D            
ra mungkin iso menangke 
   G  Dm
atimu  

      
 -G           C     D
 sidane sing menang  
                   
 sing iso ngancani 
  Bm  Bm-B   -Em
 aku mben-di-no  
            Am            D
 aku sing modal gemati   oo  
                 G   Dm
 oleh e mung dilarani   mung tak larani

-G           A     C
 sidane sing menang  
                  Bm         E
 sing direstoni karo wong tuamu  
           Am
 jelas udu aku  
                D     Em
 sing mung dadi masa lalumu  

Em D C  
Em D C  


Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Ngatmombilung


Siapa Ngatmombilung?

Cari Barang Berkenaan Ngatmombilung



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose