Nurbayan feat Vivi Atika - Tresno Waranggono Chord

🌙
C Am F G C
Dm G C G

      C
nelongso roso rasane
         Am
nangis jeroning atiku
      F        G      C
yen kelingan esem gemuyumu
        Dm
laras sworo gending tresno
       C           Am
gawe kangen ning atiku
       F                 G
tansah eling aku ro sliramu

    C
duh kang mas sak tenane
      Am
aku ngerti atimu
         F       G        C
yen wis mestine aku duk jodomu
        Dm
pancen roso kari roso
     C               Am
kudu lilo nggonmu nerimo
        F                    G
lilakno aku nyanding priyo liyo  

 
     C
ra keroso wis sewindu
        Am
nggonku ora ketemu
        F         G     C
kegugah atiku…krungu suaramu
         Dm
aku mung biso ndedungo
        C            Am
waranggono sing tak tresno
       F                  G
mugo biso urip tentrem mulyo


     C
tak tulis lakon tresnamu
        Am
ing gending katresnanku
       F            G      
tak timbangne saben kangen 
   C
sliramu
        Dm
sak tenane aku nangis
          C           Am
nanging tresno wis ginaris
      F                  G
tak lakoni kanti ikhlas ati  


         Am
   wuyungku ngelayung
             F
   ngamboro ing awang awang
           Dm
   tanpo biso nyanding
                  G
   aku mung biso nyawang
       Am
   tumetes eluh ku
           F
   deres mili ono pipi
           Dm
   opo tresno iku pancen
             G
   ra kudu nduweni   



C Am F G C  Dm G C G

 
     C
ra keroso wis sewindu
        Am
nggonku ora ketemu
        F         G     C
kegugah atiku…krungu suaramu
         Dm
aku mung biso ndedungo
        C            Am
waranggono sing tak tresno
       F                  G
mugo biso urip tentrem mulyo


     C
tak tulis lakon tresnamu
        Am
ing gending katresnanku
       F            G      
tak timbangne saben kangen 
   C
sliramu
        Dm
sak tenane aku nangis
          C           Am
nanging tresno wis ginaris
      F                  G
tak lakoni kanti ikhlas ati  


         Am
   wuyungku ngelayung
             F
   ngamboro ing awang awang
           Dm
   tanpo biso nyanding
                  G
   aku mung biso nyawang
       Am
   tumetes eluh ku
           F
   deres mili ono pipi
           Dm
   opo tresno iku pancen
             G
   ra kudu nduweni   

        Em      Am
   wis lilakno aku kang mas
       F          C
   wis cukup lalekno
       Dm
   lelakon tresno iki
           G
   bakal dadi cerito
                C
   tresno waranggono
   
 C


Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Nurbayan


Senarai Chord Vivi Atika


Siapa Nurbayan?

Siapa Vivi Atika?

Cari Barang Berkenaan Nurbayan


Cari Barang Berkenaan Vivi Atika



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose