Kidd Santhe, Saixse, Atta Halilintar - Mantap Cuy Chord

🌙
F# -G 
F#m -G 
F#m -G
F#m -A -G

      F#m       
Macam mantap 
            G
barang ini cuy
          F#m
Dulu kita roll sekarang kita Rolls Royce
 Gm        F#m
Gue dengan teman teman dekat 
     Gm
belakang
Barang masih jalan
Korang jalan kangkang

       F#m
Memang Mantap, Cuy
        F#m
Memang Mantap, Cuy
       F#m
Memang Mantap, Cuy
       F#m
Memang Mantap
            A
Ulang lagi skali untuk 
G
teman dekat belakang


Rap:
F#m -G F#m -G 
(Loop)
Teman dekat belakang gue dekat top
K I double D memang tak boleh stop
Gue sudah bilang aku anak
Anak Shah Rukh Khan baby girl let’s talk

Mari kita bicara pasal masa,
Dengan satu saat gue bagi dunia
Kalau tak cukup gue bagi angkasa
Kalau tak cukup alam semesta juga

Tak perlu cari, tak perlu cari lagi
Berapa cewek kat sini ku seorang laki
1,2,3,4,5,6,7,8,9,9,9

Memang popo turun kalau kita ada
K I double D gabung kuasa Atta
XSE turun Jakarta
Dari Malaysia kita ulang semula

      F#m       
Macam mantap 
            G
barang ini cuy
          F#m
Dulu kita roll sekarang kita Rolls Royce
 Gm        F#m
Gue dengan teman teman dekat 
     Gm
belakang
              F#m
Barang masih jalan
Korang jalan kangkang

       F#m
Memang Mantap, Cuy
        F#m
Memang Mantap, Cuy
       F#m
Memang Mantap, Cuy
       F#m
Memang Mantap
            A
Ulang lagi skali untuk 
G
teman dekat belakang


Rap:
F#m -G F#m -G 
(Loop)
Ulang lagi sekali untuk teman dengan who?
Bakar ais peti bila aku rasa sejuk 
Aku bawak heat bila masuk dalam the stu 
Kalau aku feature lagu tu nombor satu

Trap so far 
Mama jangan risau aku jadi trapstar
Okay, ku jalan barang baek
Came so far kau tak boleh tarik 

Nah kau tak boleh bila aku flex my time 
+62 selalu hit my line
( oh wait ) 
Gerak Bali cewek baddie so fine
Kalau dia nak bintang, I bring her inside

Like , so 

Come with me, fly you out to Greece
Sai, Atta dengan K I double D
Flow aku jahat, aku ketuk semua beat
Healing kat Jakarta, aku tak balik lagi like


      F#m       
Macam mantap 
            G
barang ini cuy
          F#m
Dulu kita roll sekarang kita Rolls Royce
G         F#m
   Dengan cewek cewek aku pargoy
G              F#m
  Dengan teman teman aku pop koroy


       F#m
Memang Mantap, Cuy
        F#m
Memang Mantap, Cuy
       F#m
Memang Mantap, Cuy
       F#m
Memang Mantap
            A
Ulang lagi skali untuk 
G
teman dekat belakang


Rap:
F#m -G F#m -G 
(Loop)
Dari KL sampai Jakarta
KL send the beat langsung bagi Atta
Ashiap mantap cuy Saixse Santhe
Lepak minum puas sembang makan sate

Hati-hati kalau mau bungkus
Jangan sampai daddy buat mampus
Malampagi harus punya jurus
Enong enong semua punya rumus

Emang mantap barang ini cuy
Jangan sampai kamu salah buy
Emang mantap barang ini cuy
Ke mane saje mari kita kuy

      F#m       
Macam mantap 
            G
barang ini cuy
          F#m
Dulu kita roll sekarang kita Rolls Royce
 Gm        F#m
Gue dengan teman teman dekat 
     Gm
belakang
Barang masih jalan
Korang jalan kangkang

       F#m
Memang Mantap, Cuy
        F#m
Memang Mantap, Cuy
       F#m
Memang Mantap, Cuy
       F#m   -A -G
Memang Mantap



Rambut gue, mantap
F#m
Outfit gue, mantap
F#m
Pacar gue, mantap
Loh yang benar nihhh
                 F#m
Gue emang mantap cuyyy!

F#m -G F#m -E
F#m -G F#m -A -G F#m


Play Tutorial Guitar


Senarai Chord ATTA Halilintar


Senarai Chord Kidd Santhe


Senarai Chord Saixse


Siapa ATTA Halilintar?

Siapa Kidd Santhe?

Siapa Saixse?

Cari Barang Berkenaan ATTA Halilintar


Cari Barang Berkenaan Kidd Santhe


Cari Barang Berkenaan Saixse



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose