Denny Caknan - Langgeng Dayaning Rasa LDR Chord

🌙
ldr denny Chord

Em D C  
Em D C  
Em D -Bm C  
Em D    -Bm C  F  
howoo  
G  
 huu  uuuu  

              G
yen aku wis kangen sliramu  
                 Em
mesem neng ngimpiku sayang  
               F
yen aku kangen suaramu  
                D
bisikno tembang manismu  

            G
teruso koyo ngene neng uripku
               Em
terus o sayang aku  
                    F
ra ono sing ngalang-ngalangi  
                 D
ra ono sing ngerusuhi  

        Em                D
feeling neng angenku mung kowe  
C                  G
 seng paling ngerteni aku  
    Em            D   C    D
iso nompo kurange aku   haaaaa  

      
                 C
 senajan mung suaramu  
          D
 ngademke ati  
                Bm
 we ngucapke janji  
                C
 we bakal mulih nemoni  
      G        D
 haaaaa   haaaaa  

               C
 eluh tangis kangenmu  
             D
 nandes ning ati  
                 Bm
 sampun ya sayangku  
              C
 ilangi banyu motomu  
               G
 lirihno suoro tangismu  
     D
 cah ayu  

 Am    
 
 Bm  
hmmm   uuu  

Em D A  
Em  Bm  Am  D  

      
                 C
 senajan mung suaramu  
          D
 ngademke ati  
                Bm
 we ngucapke janji  
                C
 we bakal mulih nemoni  
      G        D
 haaaaa   haaaaa  

               Am
 eluh tangis kangenmu  
             D
 nandes ning ati  

                C
 eluh tangis kangenmu  
              D
 nandes ning ati  
          -C     Bm
 sampun ya sayangku  
              C
 ilangi banyu motomu  
               G
 lirihno suoro tangismu  
     D
 cah ayu  

                 C
 senajan mung suaramu  
          D
 ngademke ati  
                Bm
 we ngucapke janji  
                C
 we bakal mulih nemoni  
      G        D
 haaaaa   haaaaa  

               C
 eluh tangis kangenmu  
             D
 nandes ning ati  
                 Bm
 sampun ya sayangku  
              C
 ilangi banyu motomu  
               G
 lirihno suoro tangismu  
     D
 cah ayu  

        Em                D
feeling neng angenku mung kowe  
C                  D     Em
 seng paling ngerteni aku  
 


Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Denny Caknan


Siapa Denny Caknan?

Cari Barang Berkenaan Denny Caknan



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose