Aftershine feat Restianade - Kalah Chord (Easy Chord)

🌙
Aftershine Kalah Chord

F G C  
F G Am  

            F
opo ora kelingan  
G                      C
 wingi nggenggem tanganku  
                     F
curhat tentang mantanmu  
       G                  C
ning saiki malah ninggal aku  

                F
aku pamit sayangku  
G                   C
 tak culne genggamanku  
                F      
matursuwun uwis mayungi 
        G
deresi udanku  
        F         G
lan ngancani kesepianku wingi  

              F             G
terus nggo ngopo   aku ngancani  
        Em  Am
selama iki  
        F          G
yen akhire   kowe milih  
                C
bali ning mantanmu  

      
        F          
 seko mangan nganti 
              G
 nurut dowone dalan  
         Em          
 tak turuti berharap 
          Am
 iso nduweni  
                  Dm
 wis tak korbanke wektuku  
 G                 C
  iseh wae kalah karo mantanmu  

            F               
 sak gedene roso lan usahamu 
      G
 nggo aku  
        Em              
 ra iso ngganteni dekne 
         Am
 ning atiku  
           Dm
 ngapurane sayangku  
        G                
 sing menang tetep masa 
   Am
 laluku  

Am -G F G E
F Dm G  

       F               
tak akoni sikapku wingi 
        G
mung ngapusi  
       C    -G   A
seolah mencintaimu  
      F
sak gedene langit
         G                C
aku sing kleru ngarteke sikapmu  

              F   
terus nggo ngopo   
          G
aku ngancani  
        C
selama iki  
        F          G
yen akhire   kowe milih  
                C
bali ning mantanmu  


      
        F          
 seko mangan nganti 
              G
 nurut dowone dalan  
         Em          
 tak turuti berharap 
          Am
 iso nduweni  
                  Dm
 wis tak korbanke wektuku  
 G                 C
  iseh wae kalah karo mantanmu  

            F       
 sak gedene roso lan 
              G
 usahamu nggo aku  
        Em              
 ra iso ngganteni dekne 
         Am
 ning atiku  
           Dm
 ngapurane sayangku  
 F           G        C
  sing menang masa laluku  

 C-Dm-Em-C

 C -Dm-Em-C F        
 ku-du-ne awakku sing 
          G
 dadi pilihamu
 nanging tresnoku udu kowe  
    Em                 Am
 ngopo   kudu masa lalumu
                       Dm
 aku ra iso nglalekke cerito   
 wingi
 G                  C        C7
 tak akoni kekalahanku   hooo  

              F
 tak pikir wektu sing wis
             G
 awak dewe entekne  
           C      G     
 tondo yen awakmu nrimo 
     Am
 perasaanku  
           Dm
 ngapurane sayangku  
        G                   C
 sing menang tetep masa laluku  
            Dm         
 aku ngerti sayangku   
         G
 sing menang
                Am G Am
 tetep masa lalumu  
 


Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Aftershine


Senarai Chord Restianade


Siapa Aftershine?

Siapa Restianade?

Cari Barang Berkenaan Aftershine


Cari Barang Berkenaan Restianade



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose