NDX AKA - Nyekso Batin New Version Chord

🌙
Gm Gm Dm Dm 
D# F A# A#

a
Gm     Dm      D#
kesel atiku sabar ngerteni
          A#        -F
ngempet loroning ati
    Cm
tresno karo kowe
      Gm
opo kudu larane
   D#            F       
nangis batin nganti koyo 
   Gm
ngene

 Gm
wes dek aku sing mundur
          Dm
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
        D#
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
       A#
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
        Gm
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
        Dm
tresno iki  udu dolanan
     D#    F        A#
loro atiku   ra karuan

A# A#m -F
 

 D#
tresno sing suci
     A#
saikine tinggal janji
 D#      F          A#
tangise ati dadi bukti


       Gm             
  ra kuat aku  nyekso 
          Dm
batin lan atiku
        D#                
  trimo o  ketimbang dadi 
 A#
tambah loro
       Gm              
  lilakno aku nyanding 
            Dm
tresno sing liyane
         D#       F      A#
  iso nompo atiku opo anane  

 Gm
wes dek ikhlasno aku
          Dm
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
        D#
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
         A#
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
      Gm
njero dodo uwes nerimo
         Dm
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
         D#       F       A#
aku tak sing lungo  atiku loro


 D#
tresno sing suci
     A#
saikine tinggal janji
 D#      F          A#
tangise ati dadi bukti


        D#m            
  ra kuat aku  nyekso 
          A#m
batin lan atiku
        D#                 
  trimo o  ketimbang dadi 
 A#
tambah loro
      Gm             
  lilakno aku nyanding 
            Dm
tresno sing liyane
        D#        F      A#
  iso nompo atiku opo anane  

A# -D


       Gm             
  ra kuat aku  nyekso 
          Dm
batin lan atiku
        D#                
  trimo o  ketimbang dadi 
 A#
tambah loro
       Gm              
  lilakno aku nyanding 
            Dm
tresno sing liyane
         D#       F      A#
  iso nompo atiku opo anane  

A#


Play Tutorial Guitar


Senarai Chord NDX AKA


Siapa NDX AKA?

Cari Barang Berkenaan NDX AKA



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose