Ndarboy Genk - Salah Pilih Chord

🌙
Anda suka Malaykord Versi Baru?
 E  Am E -B    
 C#m -B F# B  

    E        Am   
jaremu   aku mung 
       E    -B 
siji sijine
       C#m           C#     
sing bakal mbok tresnani sak
   F#m  -A
 lawase
  B                         
nanging opo bukti  kabeh mung
  G#m        C#m
  sewates janji
   F#m           B          
nyatane ono sing liyo ning 
 E    B
mburi  


    E             Am        
yen pancen kowe seneng karo 
E    -B   
dekne  
     C#m          C#       F#m
njuk kanggo ngopo aku ngeboti
     -A
  kowe
 B                          
aku wes ra nrimo   tresnaku 
G#m        C#m
mbok sio sio
   F#m        B         E
ngapuro tanpo pamit aku lungo
 


    A        B
aku ra bakal bali
     G#m            C#m
kowe ra sah nggolek i
       F#m
uwes kadung loro ati  
        B            B-G#m
mergo kowe sing njalari  

        A        B
senajan abot sanggane
     G#m        C#m
kudu pisah ro kowe
            F#m
nanging yen tak pikir
    E          A
cen aku sing salah aku sing salah
-G#m F#m          B     E
 aku sing salah milih kowe  

      
          A         B
 opo kowe ora rumongso
            G#m        C#m
 nek pancen kowe sing salah
     F#m         B          E
 bubaran wae nek koyo ngene carane  

          A          B
 wes ora usah dibacutno
           G#m      C#
 timbang kowe ora betah
       F#m        B        E
 lungo sing adoh atiku wes emoh  

 A  B     C#m  E
         aku  salah
        A   B     C#m E
         salah pilih
        A B G# C#m
         ha   aa  
         D -C#m B
        aaaaa  

    E           
yen pancen kowe 
  Am        E
seneng karo dekne
     C#m          
njuk kanggo ngopo 
C#       F#m    -A
aku ngeboti kowe  
 B                 
aku wes ra nrimo   
         G#m        C#m
tresnaku mbok sio sio
   F#m        B         E
ngapuro tanpo pamit aku lungo  

    A        B
aku ra bakal bali
     G#m            C#m
kowe ra sah nggolek i
       F#m
uwes kadung loro ati
        B            B
mergo kowe sing njalari  

        A        B
senajan abot sanggane
     G#m        C#m
kudu pisah ro kowe
            F#m
nanging yen tak pikir
    E          A
cen aku sing salah aku sing salah
-G#m F#m           B    E
 aku sing salah milih kowe  

      
          A         B
 opo kowe ora rumongso
            G#m       C#m
 nek pancen kowe sing salah
     F#m         B          E
 bubaran wae nek koyo ngene carane  

          A          B
 wes ora usah dibacutno
           G#m      C#
 timbang kowe ora betah
       F#m        B    
 lungo sing adoh atiku 
     E   F#
 wes emoh  


          B     C#
 opo kowe ora rumongso
            A#m       D#m
 nek pancen kowe sing salah
     G#m         C#         C#m
 bubaran wae nek koyo ngene carane  

 F#       B       C#
 wes ora usah dibacutno
           A#m      D#
 timbang kowe ora betah
       G#m       F#        B
 lungo sing adoh atiku wes emoh  
       G#m       C#    
 lungo sing adoh atiku 
     D#m  G#
 wes emoh  
   G#m              C#
 lungo sing adoh   atiku wes  
 B    A#m  G#m  C#    F#
  emoh     ha a haa   ha  


Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Ndarboy Genk


Siapa Ndarboy Genk?

Cari Barang Berkenaan Ndarboy Genk



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose