Denny Caknan - Sampek Tuwek Chord

🌙
Anda suka Malaykord Versi Baru?
G D    Em D
C D G

G
seneng   seneng bareng
C
susah   susah bareng
Am
  nyanding sliramu  
D
  sayang sliramu  
        Bm       
wis tak angen-angen
         Em
we bakal dadi jodoku
        Am
wis tak angen-angen
     D
kowe dadi pilihanku  

G
tenang   ra sah sepaneng
C
tenang   aku wis seneng
Am
rene   rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku
Bm
mbesuk miliho dino
Em
kowe tak lamar
        Am
rasah duwe roso aku ninggalno
  D
awak e dewe wes dadi siji  

      
             G   D   
    sampek tuwek  
                Em        D 
    we ra bakal tak culno  
          C
    masio wis ra wancine
             D
    sayang-sayangan neng kene
      Bm
    siji-sijine wong
                Em
    seng nggawe ayeme ati
           Am
    nggawe uripku   
      D               G
    seneng mesem saben bengi  

 G D    Em  
 
G D    Em  
huuuu    uuuwoooooo   aaa  

         C
wis tak angen-angen  
          D
we bakal dadi jodoku  

G
seneng   seneng bareng
C
susah   susah bareng
Am
  nyanding sliramu  
D
  sayang sliramu  
        Bm       
wis tak angen-angen
         Em
we bakal dadi jodoku
        Am
wis tak angen-angen
     D
kowe dadi pilihanku  

G
tenang   ra sah sepaneng
C
tenang   aku wis seneng
Am
rene   rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku
Bm
mbesuk miliho dino
Em
kowe tak lamar
        Am
rasah duwe roso aku ninggalno
  D
awak e dewe wes dadi siji  

      
             G   D   
    sampek tuwek  
                Em        D 
    we ra bakal tak culno  
          C
    masio wis ra wancine
             D
    sayang-sayangan neng kene
      Bm
    siji-sijine wong
                Em
    seng nggawe ayeme ati
           Am
    nggawe uripku   
      D            G         D
    seneng mesem saben bengi  

             G   D   
    sampek tuwek  
                Em        D 
    we ra bakal tak culno  
          C
    masio wis ra wancine
             D
    sayang-sayangan neng kene
      Bm
    siji-sijine wong
                Em
    seng nggawe ayeme ati
           Am
    nggawe uripku   
      D            G        Em
    seneng mesem saben bengi  
           Am       D
    nggawe uripku hooo  
                G       
    mesem saben bengi  


Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Denny Caknan


Siapa Denny Caknan?

Cari Barang Berkenaan Denny Caknan



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose