Chronicalz - Overthink Chord

🌙
D#m
Emosi parasite kadang aku yang makan aku
D#m
I’m holdin’ on, syukur tuhan waras aku
D#m
Tiap waktu mintak tak ditelan lampu
D#m
Dulu hidup kejar mimpi, sekarang kejar waktu



D#m
(Yeah)
Jadual aku pack, takleh complain
D#m
(Yeah)
And kadang dah prepare but tak ikut plan 
D#m
(Yeah)
              F#
If camtu kena lek, tahan semua stress
B
(Yeah)
Lagi tinggi yang kau fly lagi 
G#m
senang crash



Over, Overthinking buang masa
D#m
  Over, Overthinking buang masa
D#m         F# 
  If nak ku dapat, sikit atau 
B
banyak
        G#m
I gotta get it, I gotta get it
                    D#m
Takleh hold me bacc



Sedar apa ada ni rezeki
Fm
Dulu kalau kau add to 
F#
cart belum tentu beli 
B
huh
Sekarang nak get it all, 
   A#
dapat get it all
I say fk it we ball!

D#m
huh?
Nape tak bersyukur semua tuhan dah bagi 
D#m
huh?
Nape waktu tuhan uji kau cam nak lari 
                    F#
Nape orang dapat camtu, kau rasa camni 
B
huh?
Apa lagi, uh uh asyik asyik..




D#m
(Yeah)
Jadual aku pack, takleh complain
D#m
(Yeah)
And kadang dah prepare but tak ikut plan 
D#m
(Yeah)
              F#
If camtu kena lek, tahan semua stress
B
(Yeah)
Lagi tinggi yang kau fly lagi 
G#m
senang crash



Over, Overthinking buang masa
D#m
  Over, Overthinking buang masa
D#m         F# 
  If nak ku dapat, sikit atau 
B
banyak
        G#m
I gotta get it, I gotta get it
                    D#m
Takleh hold me bacc

F -F# B A# 

D#m
Aku nak ni, aku nak tu,
Aku nak peace, aku nak tenang
D#m
Aku nak ni, aku nak tu,
Aku nak peace, aku nak tenang
    D#m
Aku cuma nak peace,
             F#
Aku cuma nak peace,
        B
They be talking bout uh but bazir masa 
G#m
cuba nak please

D#m
Aku nak ni, aku nak tu,
Aku nak peace, aku nak tenang
D#m
Aku nak ni, aku nak tu,
Aku nak peace, aku nak tenang
    D#m
Aku cuma nak peace,
             F#
Aku cuma nak peace,
        B
They be talking bout uh but bazir masa 
G#m
cuba nak please

D#m
   No I don’t a give damn kalau nak talk about me
Fm                 F#
  Yang dulu jenis okay, pun buat mulut berkali
B
   Apa sampai, buat dek
Aku just buat dek
A#
   Nak buat tu buat,
Apa yang aku nak, aku buat je
D#m
   Ziplocc aku tinggal, perjalanan ku safe
D#m
   Rezeki tu luas elak jalan sulit
             F#
Senang lagi, poket tak senang but senang hati
B
  Banyak songeh, 
    G#m
nak buat wave jangan lemas okay


D#m
Aku nak ni, aku nak tu,
Aku nak peace, aku nak tenang
D#m
Aku nak ni, aku nak tu,
Aku nak peace, aku nak tenang
    D#m
Aku cuma nak peace,
             F#
Aku cuma nak peace,
        B
They be talking bout uh but bazir masa 
G#m
cuba nak please


D#m G#m B A#m D#m Fm B 
G#m -A#m




Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Chronicalz


Siapa Chronicalz?

Cari Barang Berkenaan Chronicalz



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose