NDX AKA - Kelingan Mantan Chord

🌙
C  G  Am  Em  
F  G  C  Am  
Dm  G  C   


Dek, kowe neng ndi?  kangmas kangen dek
kangen  banget ibarat sego kucing ra di kareti
ambyar ati iki dek, ambyar  tenan  

Opo maneh nek kelingan janjimu dek
nggerus neng ati

Kangmas ameh gawe lagu kelingan mantan lho dek?
rekaman neh teko neng studio
mergakno iki ngesakne kangmas


  C
  Dek  kowe mbiyen
     G
  janji karo aku
        Am
  nglakoni tresno suci
             Em
  kanthi ikhlas tekan mati
          F         G
  neng nyatane ngapusi
     C        Am
  cidro  ati iki
        Dm          G
  netes elohku mili deres
         C
  neng pipi  

C
 Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
  G
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Am
 kelingan awale kita ketemu di sana
Em
 berduaan bermesraan penuh canda dan tawa
F                     G
 sumpah janji tresno iki aku karo kowe
C                 Am
 mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
Dm                      G
 adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
       C
mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan


  C
  Dek  kowe mbiyen
     G
  janji karo aku
        Am
  nglakoni tresno suci
             Em
  kanthi ikhlas tekan mati
          F         G
  neng nyatane ngapusi
     C        Am
  cidro  ati iki
        Dm          G
  netes elohku mili deres
         C
  neng pipi  

C
Dek opo iki bukti katresnanmu marang aku
  G
kowe nenggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Am
 rodo suwe wes sesasi kowe ra ngabari
Em
 aku bingung kudu nggoleki sliramu neng ngendi
F                        G
 Yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah
C                 Am
 walaupun ati iki gor isone pasrah
Dm                      G
 bakal tak kenang jenengmu neng masa laluku
C
 senajan kowe wes gawe cidro neng atiku


  C
  Dek  kowe mbiyen
     G
  janji karo aku
        Am
  nglakoni tresno suci
             Em
  kanthi ikhlas tekan mati
          F         G
  neng nyatane ngapusi
     C        Am
  cidro  ati iki
        Dm          G
  netes elohku mili deres
         C
  neng pipi  


C                 G
Mas  pangapurane kanggo awakku
     Am                     Em
mergane tresno iki tak direstui ibuku
    F            G   
aku mblenjani janji  
   C        Am
cinta kita ini
     Dm         G          C
lilakno aku  kanti ikhlas ati  


  C
  Dek  kowe mbiyen
     G
  janji karo aku
        Am
  nglakoni tresno suci
             Em
  kanthi ikhlas tekan mati
          F         G
  neng nyatane ngapusi
     C        Am
  cidro  ati iki
        Dm          G
  netes elohku mili deres
         C
  neng pipi  


C                 G
Mas  pangapurane kanggo awakku
     Am                
mergane tresno iki tak 
     Em
direstui ibuku
    F            G   
aku mblenjani janji  
   C        Am
cinta kita ini
     Dm         G          C
lilakno aku  kanti ikhlas ati  
     Dm         G  
lilakno aku  kanti 
        C  C
ikhlas ati  


Play Tutorial Guitar


Senarai Chord NDX AKA


Siapa NDX AKA?

Cari Barang Berkenaan NDX AKA



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose