Skip to navigation

JOM! Subscribe Youtube Malaykord

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Naim Daniel feat Joe Flizzow - Habis Sini Chord



Naim Daniel feat Joe Flizzow - Habis Sini Chord

Home > > > Naim Daniel feat Joe Flizzow - Habis Sini Chord > > Naim Daniel feat Joe Flizzow - Habis Sini Chord




Gm D# Cm D

Gm
 Apa yang jadi
D#
 Semua yang jadi
          Cm
 Cerita sini habis sini
               D
 Tak payah kau nak ungkit lagi

Gm
 Apa yang jadi
D#
 Semua yang jadi
          Cm
 Cerita sini habis sini
               D
 Tak payah kau nak ungkit lagi


Gm
method aku solid panggil aku beto
D#
gerak laju in frame masih slowmo
Cm
kawal kau dalam arahan call me joko
D
1 pagi masih ganteng dalam studio
Gm
ada hari kau flight mode
D#
ada hari kau lay low
Cm
ada hari kau no no
D
ada hari kau solo
Gm
ku mahu kau dengan aku sama sama
D#
janji dua macam ramlee and saloma
Cm
minta masa aku bagi lebih masa
D
apa citer aku takde depan mata

Gm
 Apa yang jadi
D#
 Semua yang jadi
          Cm
 Cerita sini habis sini
               D
 Tak payah kau nak ungkit lagi



Gm
 Apa yang jadi
D#
 Semua yang jadi
          Cm
 Cerita sini habis sini
               D
 Tak payah kau nak ungkit lagi



Gm
Flizzow don teflon
D#
Lower east side minggu fashion
Cm
Shawty get your dress on
      D
Takde sebab untuk stress
Pick it up from
where we left off

Gm
I’m just trying to be a billionaire
D#
Cuba lihat stats cuba check silverware
Cm
Yolo tapi life ain’t fair
D
Jadi aku hidup macam hari-hari saturday
Gm
Dan pasti kau kan rinduku di pagi hari
D#
Setelah ribut mungkinkan ada pelangi
Cm
Di cirrostratus cuba lihat ku berlari
D
Selagi ada nadi di setiap kapilari
Gm
Arteri Artileri mindaku senjata
D#
Olahan kata-kata anugerah bak permata
Cm
Jadi tiba masa akukan membisu
D
Tiada janji palsu lagi untukmu

D#            
Menipu untuk mu sayang
F
Menipu untuk mu pulang
Gm
Tak perlu bekas gincu
                    Cm
Tak perlu salahkan aku
Hati luka tak pernah ku lupa
D#
Tamat cerita ini
F
Kau akan aku ganti
Gm
Tak perlu kau nanti lama-lama lagi
Cm
Yang sudah berlalu biar pergi biar habis 
   Gm
 sini


Gm
 Apa yang jadi
D#
 Semua yang jadi
          Cm
 Cerita sini habis sini
               D
 Tak payah kau nak ungkit lagi

Gm
 Apa yang jadi
D#
 Semua yang jadi
          Cm
 Cerita sini habis sini
               D
 Tak payah kau nak ungkit lagi

Gm D# Cm D


#Malaykord



Title: Naim Daniel feat Joe Flizzow - Habis Sini Chord
Artist: Joe Flizzow , Naim Daniel
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Joe Flizzow?

Siapa Naim Daniel?




Yovie & Nuno - Menjaga Hati Chord (Easy Chord)



Yovie & Nuno - Menjaga Hati Chord (Easy Chord)

Home > > > Yovie & Nuno - Menjaga Hati Chord (Easy Chord)



Am G F G
Am G F G

Am           G   F      G
masih tertinggal bayanganmu
Am            G    
yang telah membekas 
    F         G
di relung hatiku
Am             G  F    
hujan tanpa henti seolah 
    G
bertanda
Am           G        
cinta tak di sini lagi 
     F         Fm
kau telah berpaling



    F           G 
biarkan aku menjaga 
          C  Am
perasaan ini
     F            G      
menjaga segenap cinta yang 
             C Am
telah kau beri
          F               G
engkau pergi aku takkan pergi
         C              Am
kau menjauh aku takkan jauh
       F           G  
sebenarnya diriku masih 
             Am
mengharapkanmu
G   F  G
ooh oooh

Am       G     F  
masih adakah cahaya 
      G
rindumu
Am          G       F    
yang dulu selalu cerminkan 
     G
hatimu
Am           G      F   
aku takkan bisa menghapus 
   G
dirimu
Am           G       
meskipun kulihat kini 
         F     Fm
kau diseberang sana



    F           G 
biarkan aku menjaga 
          C   Am
perasaan ini
     F            G      
menjaga segenap cinta yang 
             C Am
telah kau beri
          F               G
engkau pergi aku takkan pergi
         C             Am
kau menjauh aku takkan jauh
       F           G  
sebenarnya diriku masih 
             C
mengharapkanmu

Am         G       G           C
andai akhirnya kau tak juga kembali
Am           G       F     G
aku tetap sendiri menjaga hati



    G            A 
biarkan aku menjaga 
          D  Bm
perasaan ini
     G             A      
menjaga segenap cinta yang 
             D Bm
telah kau beri
          G                A
engkau pergi aku takkan pergi
         D               Bm
kau menjauh aku takkan jauh
       G            A  
sebenarnya diriku masih 
            D
mengharapkanmu

       G            A  
sejujurnya diriku masih 
            Bm
mengharapkanmu
A    G  A
oooh ooohh


#Malaykord



Title: Yovie & Nuno - Menjaga Hati Chord (Easy Chord)
Artist: Yovie & Nuno
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Yovie & Nuno?




Thomas Arya - Untuk Apa Kembali Chord



Thomas Arya - Untuk Apa Kembali Chord

Home > Thomas Arya - Untuk Apa Kembali Chord



Dm  A#  Gm  Dm A
Dm  A#  Gm  A  

                    Dm
tak mungkin ku bertahan  dengan cinta ini
          C
haruskah aku mati  
                   Gm
dulu kau yang meminta  ku untuk kembali 
            Dm    A
kau telah berobah  

              Dm
kini apalah daya  harapku kau berobah
               C
tapi diri tak kuasa  
                 Gm
kau selalu menyiksa  hingga kau terlupa 
                Dm
dengan aku yang kau cinta  

     C
mengapa kini kau gores luka
    A#
disaat aku kembali  
  Gm                  A
sayang   sungguh ku kecewa  

 
     Dm
 biarlah kini ku pergi lagi
          A#
 kan ku bawa luka di hati
        Gm
 dan tiada guna merajut kasih
        A
 bila untuk disakiti  

     Dm
 biarku cari arah sendiri 
          A#
 dan tak usah kau cari lagi
          Gm
 moga kau bahgia dengan dirinya 
       A
 orang yang engkau cinta  

 A#     C             Dm
 wo   ooo oo   aku terluka  
   A#     C            Dm
 woho   ooo oo   aku merana  

Dm  A#  Gm  A  
A# C Dm  
A# C Dm  

              Dm
kini apalah daya  harapku kau berobah
               C
tapi diri tak kuasa  
                 Gm
kau selalu menyiksa  hingga kau terlupa 
                Dm
dengan aku yang kau cinta  

     C
mengapa kini kau gores luka
    A#
disaat aku kembali  
  Gm                  A
sayang   sungguh ku kecewa  

 
     Dm
 biarlah kini ku pergi lagi
          A#
 kan ku bawa luka di hati
        Gm
 dan tiada guna merajut kasih
        A
 bila untuk disakiti  

     Dm
 biarku cari arah sendiri 
          A#
 dan tak usah kau cari lagi
          Gm
 moga kau bahgia dengan dirinya 
       A
 orang yang engkau cinta  

 A#     C             Dm
 wo   ooo oo   aku terluka  
   A#     C            Dm
 woho   ooo oo   aku merana  


#Malaykord



Title: Thomas Arya - Untuk Apa Kembali Chord
Artist:
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar






Republik - Hanya Ingin Kau Tahu Chord



Republik - Hanya Ingin Kau Tahu Chord

Home > > > Republik - Hanya Ingin Kau Tahu Chord



G Bm C D
G Bm C D

           G
Ku telah miliki
                Bm
Rasa indahnya perihku
                 C
Rasa hancurnya harapku
               D
Kau lepas cintaku  

             G
Yang seakan abadi
                 Bm
Sekalipun kau mengerti
                 C
Sekalipun kau pahami
               D
Ku pikir ku salah mengertimu  

 
      Em                  Bm
  Hoo aku hanya ingin kau tahu
                C
  Besarnya cintaku
                  D
  Tingginya khayalku bersamamu  

        Em            
  Tuk lalui waktu yang 
        Bm
  tersisa kini
                C
  Di setiap hariku
                D
  Di sisa akhir nafas hidupku  

  G       Bm
Ouwo   houwo   
      C         D
Hoo uwo   wo houwo  

           G
Walaupun semua 
                   Bm
Hanya ada dalam mimpiku
                  C
Hanya ada dalam anganku
           D
Ku lewati itu  

             G
Yang seakan abadi
                 Bm
Sekalipun kau mengerti
                 C
Sekalipun kau pahami
               D
Ku pikir ku salah mengertimu  

 
      Em                  Bm
  Hoo aku hanya ingin kau tahu
                C
  Besarnya cintaku
                  D
  Tingginya khayalku bersamamu  

        Em            
  Tuk lalui waktu yang 
        Bm
  tersisa kini
                C
  Di setiap hariku
                D
  Di sisa akhir nafas hidupku  

      Em                  Bm
  Hoo aku hanya ingin kau tahu
                C
  Besarnya cintaku
                  D
  Tingginya khayalku bersamamu  

        Em                  Bm
  Tuk lalui waktu yang tersisa kini
                C
  Di setiap hariku
                D
  Di sisa akhir nafas hidupku  

  G       Bm
Ouwo   houwo   
      C         D
Hoo uwo   wo houwo  

Em


#Malaykord



Title: Republik - Hanya Ingin Kau Tahu Chord
Artist: Republik
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Republik?




<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!