- 0 +

Skip to navigation

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Tujuloca - Secara Langsung Chord



Tujuloca - Secara Langsung Chord

Home > > > Tujuloca - Secara Langsung Chord > > Tujuloca - Secara Langsung Chord


Report Chord


F A# F A#

F                   A#
Hey rakaman sejarah ini
secara langsung
    F
berhadapan dengan nada tinggi
                   A#
jauh dari ambil berat sungguh
jauhari
          F
luar kawalan di salahkan
A#
pelbagai bentuk di alasan
            F
dimana mereka semua dan aku sendiri
                A#
mereka sangggup mengganas 
mereka sanggup membenci
       F
lagi sekali anak bini brother
     A#            
kau pandai pandai la fikir 
                       F
kenapa kami layan anak bini kau
begitu
jangan bawa anak bini
                 A#
sebab tiada kena mengena dengan kami
          F  
oh no brother ini bukan brother
                 A#
hingga sentuh brother
oh choke brother
      F
hanya minta maaf
jadi aku diam dan pulang
      A#
penuh dengan tanda tanya
             F   
adakah ini caranya cara bersahabat
  A#
aku bawa diri 
jadi aku sedar diri dan
F
mereka gelar gila dan terus lupa diri
           A#
tanpa bawa borak tapi mereka sorak
G#
jahat mereka sorok
-F                    A#
jadi tiada lagi jadi tiada lagi
                        F
gaya hidup belanja masa untuk
rasa hidup atau belanja hidup 
            A#
hingga lupa rasa
berapa lama mampu hidup
         F    
jadi kenapa lebih pertikai dari
  A#  F
merasa jadi kenapa
   A# 
ok
    F   
jadi untuk apa hidup jika hilang rasa
hidup
    A#
apa betul hidup
     F
cerita ekspidisi di setiap edisi
     A#
tradisi hingga hilang tabik
          F
berapa ramai perasan perasaan
           A#
dan perasan 
                      F  
tuju keluar tinggal tujuh
tuju keluar tinggal tujuh

A#

Rap:
F A# F A#
(Loop)
hah aku empath sering cuba fahami
tapi bila benda berlaku dah berkali
kau balik fikir sendiri
kau balik fikir sendiri
jangan suka test me aku somewhere di lautan
naik jetski
pinjam gatbsy baby baby hair goin crazy
rambut masuk mulut menggangu resepsi
label dalam phone minta kena makir
ambil masa aku benda pasti
kau tak jual aku aku jual sendiri
sponshirp bukan umpan aku
ini bukan tiga abdul
artist catalogue kau takkan mampu
ini spectrum karang lagu
dan dislexic di cubit aku
ini sekeh berbentuk lagu
sekarang pergi balik tangga mana
kau lepas batuk
di office perfectionist 
nahh seni tidak mengemis mothafoqaa

F A# 

F                A#
  mulut ku macam sial
     F                  A#
hari ini mulutku kan bersiul
     F                  A#
hari ini mulut ku macam sial
     F                  A#
hari ini mulutku nak bersiul
     F                  A#
hari ini mulut ku macam sial
     F            A#  
hari ini aku nak bersiul
F                 A#
  mulut ku macam sial
     F                  A#
hari ini mulutku nak bersiul

       F
macam senamam pectoral 
       A#
taipi ini bunyi oral
       F
dalam bahasa ia lisan
      A#
ulang balik
          F
ya listen
               A#
mulut ku macam sial
     F                  A#
hari ini mulutku kan bersiul
F               A#
  mulut ku macam sial
     F                  A#
hari ini mulutku nak bersiul



#Malaykord



Title: Tujuloca - Secara Langsung Chord
Artist: Loca B , Tuju
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Loca B


Senarai Chord Tuju


Siapa Loca B?

Siapa Tuju?


Loading....


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!