- 0 +

Skip to navigation

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Denny Caknan - Kalih Welasku Chord



Denny Caknan - Kalih Welasku Chord

Home > > > Denny Caknan - Kalih Welasku Chord

Report Chord


Em Em Em Em
Em D C D 
Em D C D 



Em             Bm
  Anane mung tresno 
C          G
kalih welasku
Em           Bm   C
  Anane mung iki seng 
          D
tak nduweni

Em           Bm
  Doyo-doyo nggandoli
      C    D    G
Doyo-doyo nangisi

Em                  Bm
  Kesandung sandung aku
C           D D  
Masakne atimu


B
  kapuk meh tumbang 
     Em         D  
tak gawe gawe dewe
Am            
  ra iso ngukur kurang 
D
kesadaranku

D D -G 

D          C
kekaraepanku yen pancen dadi 
D  E
siji
         G      F#m  Em D
Iso ngrumat lan baturi
       C      Em         Bm
Tekan besok nganti petuk pati
      C            D        G
Urung kewujud we kesusu mutusi

        Em            Bm
Aku sembrono ning ra sepiro
      C          G
Malah dadi perkoro
           Em         Bm  
Nanging rapopo ketulo tulo
      C           D        
Dadi tulisan kanggo cerito 
  Em Em
tuo

C Bm C -D G 
C Bm C D 
Em Em D D
A A C C
D D D D



      Fm                 C
sadar aku duk seleramu saiki
Dm            Em
mung pengen negesi
  F          A#         G
atia ti yen kangen kabari

Gm

         C
ra mesakne niat  
        F    C
gandemu ro aku
F         Dm
  cerita iki
          G            
cerita mustahil nggo aku
        C
karep ati mastekne 
      F      C  F
kabeh senengmu
             Dm
neng sandingmu
          G  
ra bakal ngilang
        F          G 
kembang iki saben wengi
           Em
ra nyongko luput
        Cm
kang nduweni
      F                  C
mugo lungoku nglegane atimu

G G C C F F
Dm Dm G G# Am

A# A# G G G


Em             Bm
  Anane mung tresno 
C          G
kalih welasku
Em           Bm   C
  Anane mung iki seng 
          D
tak nduweni

Em           Bm
  Doyo-doyo nggandoli
      C    D    G
Doyo-doyo nangisi

Em                  Bm
  Kesandung sandung aku
C           D D  
Masakne atimu


B
  kapuk meh tumbang 
     Em         D  
tak gawe gawe dewe
Am            
  ra iso ngukur kurang 
D
kesadaranku

D D 

D          C
kekaraepanku yen pancen dadi 
D  E
siji
         G      F#m  Em D
Iso ngrumat lan baturi
       C      Em         Bm
Tekan besok nganti petuk pati
      C            D        G
Urung kewujud we kesusu mutusi

        Em            Bm
Aku sembrono ning ra sepiro
      C          G
Malah dadi perkoro
           Em         Bm  
Nanging rapopo ketulo tulo
      C           D        
Dadi tulisan kanggo cerito 
  G G
tuo


Em             Bm
  Anane mung tresno 
C          E  Em
kalih welasku



#Malaykord



Title: Denny Caknan - Kalih Welasku Chord
Artist: Denny Caknan
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Denny Caknan


Siapa Denny Caknan?


Loading....


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!