- 0 +

Skip to navigation

JOM! Subscribe Youtube Malaykord

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Nakalness feat Blxckid - Januaari Chord



Nakalness feat Blxckid - Januaari Chord

Home > > > Nakalness feat Blxckid - Januaari Chord > > Nakalness feat Blxckid - Januaari Chord


Report Chord



Em D C D 

                  Em
Berapa ramai yang talk shit 
Bukan aku yang toxic 
              Bm
Tapi asal kau forfeit  
Tinggal aku kt concrete 
           Cm 
Masa aku nobody  
But rn now im catching bodies 
              D
Even masih nobody 
Aint never seen that body 
 
           Em
Tapi aku okay masih kau tak perlu bantu 
               Bm
Jatuh bangun balik jatuh balik bila perlu  
                Cm
Semua pandang mana masa aku keliru  
            D
Aku rasa senang even lowkey aku rindu 
 
                   Em
Cinta macam false alarm  
Bila bunyi tu bukannya rehat 
                     Bm
Takpernah nak fallin off 
Sebab kita dah tak sama vibe 
                    Cm
But damn i need my space 
Bila kau tanya asal tak penat
                   D  
But yeah i give u space  
Tapi kau tak boleh go in mind 
                 Em
Takleh nak go in mind  
Takleh nak come inside 
                 Bm
Party like a jagaban 
Bila kau sebelah macam pimp my ride 
                  Cm
Takpernah back in time 
Even masa depan pun decline 
                    D
Macam Terlepas panggilan aku pun taknak kau angkat 


                  Em
Berapa ramai yang talk shit 
Bukan aku yang toxic 
              Bm
Tapi asal kau forfeit  
Tinggal aku kt concrete 
           Cm 
Masa aku nobody  
But rn now im catching bodies 
              D
Even masih nobody 
Aint never seen that body 
 
           Em
Tapi aku okay masih kau tak perlu bantu 
               Bm
Jatuh bangun balik jatuh balik bila perlu  
                Cm
Semua pandang mana masa aku keliru  
            D
Aku rasa senang even lowkey aku rindu 

                    Em
no we’re not on the same vibe 
should i pretend if its only pain 
           Bm
but i cant lie
ku takpernah rehat so now 
            Cm
im gon take 5 
beri ruang kau decide 
                 D
cita lama let it be coz memories takle rewind
 
                Em
biar kekal rahsia kau takperlu
                Bm
tahu semua tapi masih aku bantu 
                    Cm
but when there is nobody
kau cuma perlu cari
                  D
im just one call away
even when all those shit not bout me


Em 

                  Em
Berapa ramai yang talk shit 
Bukan aku yang toxic 
              Bm
Tapi asal kau forfeit  
Tinggal aku kt concrete 
           Cm 
Masa aku nobody  
But rn now im catching bodies 
              D
Even masih nobody 
Aint never seen that body 
 
           Em
Tapi aku okay masih kau tak perlu bantu 
               Bm
Jatuh bangun balik jatuh balik bila perlu  
                Cm
Semua pandang mana masa aku keliru  
            D
Aku rasa senang even lowkey aku rindu 



                  Em
Berapa ramai yang talk shit 
Bukan aku yang toxic 
              Bm
Tapi asal kau forfeit  
Tinggal aku kt concrete 
           Cm 
Masa aku nobody  
But rn now im catching bodies 
              D
Even masih nobody 
Aint never seen that body 
 
           Em
Tapi aku okay masih kau tak perlu bantu 
               Bm
Jatuh bangun balik jatuh balik bila perlu  
                Cm
Semua pandang mana masa aku keliru  
            D
Aku rasa senang even lowkey aku rindu 


                   Em
Cinta macam false alarm  
Bila bunyi tu bukannya rehat 
                     Bm
Takpernah nak fallin off 
Sebab kita dah tak sama vibe 
                    Cm
But damn i need my space 
Bila kau tanya asal tak penat
                   D  
But yeah i give u space  
Tapi kau tak boleh go in mind 
                 Bm
Takleh nak go in mind  


#Malaykord



Title: Nakalness feat Blxckid - Januaari Chord
Artist: Blxckid , Nakalness
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Blxckid


Senarai Chord Nakalness


Siapa Blxckid?

Siapa Nakalness?


Loading....


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!