- 0 +

Skip to navigation

JOM! Subscribe Youtube Malaykord

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Ical Mosh - Phoenix Chord



Ical Mosh - Phoenix Chord

Home > > > Ical Mosh - Phoenix Chord

Report Chord


Intro:
Am E Dm E
Am E Dm E
Am E Dm E
Am E Dm E

           Am          E    
Berulang kali aku perhati
Dm                       
 Dah banyak sangat ular
      E                   Am   
Nak belit dan mengaku family
          E  
Aku berjanji
Dm                
 Selagi aku hidup
    E                 Am   
Kan ku bunuh semua enemy
              E      
All my hittaz semua 
             Dm         
Ada belakang tiba masa
      E                 Am           
Turun padang bila musuh merah mata
         E                 
Air dicincang takkan putus
Dm                     E                   
 Aku tetap Hard Hittaz Gang sampai mampos
        Am                      E    
Yang beringus melangkah untuk naik
       Dm                       E    
Tapi lupa yang otaknya kurang baik
                 Am                   E     
Yang kurang mengaji tapi mahu orang tabik
             Dm          
Lagak gila gila remaja 
           E               
Tapi kau punya hati lembik
    Am                    E     
Aku tunduk bila mula berjalan
                 Dm           
Kurang ajar bila aku dipijak
     E             
Cara aku bertindak
           Am           
Kau takkan dapat baca 
            E          
Macam orang buta abjad
        Dm                    
Bila ku panjat tangga takhta
       E            
Ku kau takkan dapat

Chorus:
  Am  
Woah
            E             
Aku bangkit macam phoenix
            Dm        
Yang bangun dari abu
          E          
Dan hanya Tuhan tahu
  Am  
Woah
            E             
Aku bangkit macam phoenix
            Dm        
Yang bangun dari abu
          E          
Dan hanya Tuhan tahu
  Am  
Woah
            E             
Aku bangkit macam phoenix
            Dm        
Yang bangun dari abu
          E          
Dan hanya Tuhan tahu
       Am             
Disaat ramai berlari
         E            
Ku himpunkan rasa ini
      Dm               
Hanya aku dan sesuatu
      E               Am  
Kat dalam ekspidisi ini

                 E               
Aku ludah muka siapa yang datang
     Dm                  E                
Saat aku bertapa tak peduli pasal orang
     Am              
Tapi jangan melebih
             E                
Takut banyak setan yang toleh
              Dm           
Malang memang tak berbau 
                 
Tapi bila datang 
        E                  
Kau nak stop kan tak boleh
       Am           
Hittaz sampai mati
                 E           
Dan kita punya luka dah lali
         Dm                 
Setiap inci kita bergerak 
                   E           
Belakangku ramai sedang menari
       Am         
Sampai bila bila
       E          
Hittaz semua gila
         Dm                  
Everyone here is doing fine
           E          
But korang kena denda
         Am             
Dropping bomb Kamikazi
      E           
Letup tiap lokasi
     Dm                    E              
Bulu roma berdiri macam waktu uji nyali
           Em                  
Korang tak ready, goosebumps!
E               
 Tak perlu fancy
Dm                
Circle ku kecik 
        E                     
Sebab memang aku tak friendly
Am                  E            
 Always beware bila mahu keluar
Dm                    E             
 Hittaz serang hendap macam jaguar
Am           E             
 5ribu mudah dapat habuan
      Dm                     
Silap hari dapat anak bedil
E                
Yang tak bertuan

    
Chorus:
  Am  
Woah
            E             
Aku bangkit macam phoenix
            Dm        
Yang bangun dari abu
          E          
Dan hanya Tuhan tahu
  Am  
Woah
            E             
Aku bangkit macam phoenix
            Dm        
Yang bangun dari abu
          E          
Dan hanya Tuhan tahu
  Am  
Woah
            E             
Aku bangkit macam phoenix
            Dm        
Yang bangun dari abu
          E          
Dan hanya Tuhan tahu
       Am             
Disaat ramai berlari
         E            
Ku himpunkan rasa ini
      Dm               
Hanya aku dan sesuatu
      E               Am  
Kat dalam ekspidisi ini

Outro:
            E             
Aku bangkit macam phoenix
            Dm        
Yang bangun dari abu
          E          
Dan hanya Tuhan tahu
            E             
Aku bangkit macam phoenix
            Dm        
Yang bangun dari abu
          E          
Dan hanya Tuhan tahu
            E             
Aku bangkit macam phoenix
            Dm        
Yang bangun dari abu
          E          
Dan hanya Tuhan tahu
            E             
Aku bangkit macam phoenix
            Dm        
Yang bangun dari abu
          E          
Dan hanya Tuhan tahu


#Malaykord



Title: Ical Mosh - Phoenix Chord
Artist: Ical Mosh
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Ical Mosh


Siapa Ical Mosh?


Loading....


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!