- 0 +

Skip to navigation

JOM! Subscribe Youtube Malaykord

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Forceparkbois feat Quai - Lukaku Chord



Forceparkbois feat Quai - Lukaku Chord

Home > > > Forceparkbois feat Quai - Lukaku Chord > > Forceparkbois feat Quai - Lukaku Chord


Report Chord


C#m D# G#m G#m
C#m D# G#m G#m

C#m
   ku tak main bola hati sakit macam 
    G#m
lukaku
                D#m
so aku nak half time bagi rehat ku nak 
   C#m
waktu bukan star player kau jadi kau tukar yang 
   G#m
baru 
dan maybe aku foul if terduduk dekat 
    C#m
bangku


C#m
   ku tak main bola hati sakit macam 
    G#m
lukaku
                D#m
so aku nak half time bagi rehat ku nak 
   C#m
waktu bukan star player kau jadi kau tukar yang 
   G#m
baru 
dan maybe aku foul if terduduk dekat 
    C#m
bangku


Rap:
C#m               D#
cite cite kejar goals ,  nk sampai ke 
   G#m
final
kau dan aku close so kita tak bole jadi 
   C#m
rival
               D#
selalu dekat sisi but now kena tukar 
     G#m   
position
dah bukan fav kau lagi even aku tgh 
    C#m
action

C#m                  D#
spotlight dekat aku atas padang macam 
 G#m
star 
                   C#m
jatuh cinta dengan you 
but injured dalam hati ada 
  C#m
scars 
                    D#  
i'll take this penalty cam amik kau punya
  G#m
hati
dan aku kau kick lepas dah rasa aku ni tak
  C#m
free


      C#m
extra time dah ku bagi sekarang dah habis waktu 
G#m                      D#m
heart broken aku injured now ku terpaku
       C#m                  D# 
macam player dah lepas game dia swap baju 
     G#m
tapi kau ganti aku gamble like main dadu 
C#m             
hold up im breaking into pieces
G#m
   luka kat dalam aku tak boleh stitch it
C#m               D#
  nak kejar goals but now we cannot reach it 
  G#m
hatiku kau dah ditch it 
                        C#m
bukan game takle rematch 


C#m
   ku tak main bola hati sakit macam 
    G#m
lukaku
                D#m
so aku nak half time bagi rehat ku nak 
   C#m
waktu bukan star player kau jadi kau tukar yang 
   G#m
baru 
dan maybe aku foul if terduduk dekat 
    C#m
bangku

 
    C#m
cam player lepas main kau sidai 
 D#
aku macam baju
      G#m
bukan aku tak laku
kepala kau je yang keras cam batu 
     C#m                  D#   
masa kau dah separuh asal kau still nak buang waktu
     G#m
if rasa dah tak sama 
takyah nak buang masa aku

C#m  
yeah
   D#                     
if aku fall berapa sure yang kau takkan 
  G#m
gerak
berapa ramai atas padang but cuma kau aku 
   C#m
nampak
              D#
rasa takleh elak dah puas bagi tapi kau tak pernah 
G#m
nak
tak pernah nak kita so kau ubah ku punya 
  C#m
watak


C#m                D#
kita tak fair even ada pengadil
G#m
maybe kau square dalam circle yang lain
          C#m               D#
still nak bersama even kita kena ber-saing
    G#m
but ku menyerah sebab kita ni dah lain

C#m                  D#m
   die nak roll ngan star player
                     G#m
what you mean?  im a Star bitch
told my bros we goin big
                      C#m
all these bitches tak worth it
D#m
   dia nak ride but bukan cite 
   G#m
rempit                
bagi aku ruang kau buat aku rasa 
   C#m
sempit
               D#
benda tak tertulis so aku takleh baca
sorry kalau dah tak biasa 
                  C#m
aku ada but kau mane?
                 D#m
jangan tanya aku cemane
                    G#m
campak aku macam parcel
kalau taknak aku tak paksa
                         C#m
rasa “ kita “ cam dah takda



C#m
   ku tak main bola hati sakit macam 
    G#m
lukaku
                D#m
so aku nak half time bagi rehat ku nak 
   C#m
waktu bukan star player kau jadi kau tukar yang 
   G#m
baru 
dan maybe aku foul if terduduk dekat 
    C#m
bangku


C#m
   ku tak main bola hati sakit macam 
    G#m
lukaku
                D#m
so aku nak half time bagi rehat ku nak 
   C#m
waktu bukan star player kau jadi kau tukar yang 
   G#m
baru 
dan maybe aku foul if terduduk dekat 
bangku


#Malaykord



Title: Forceparkbois feat Quai - Lukaku Chord
Artist: ForceParkBois , Quai
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Senarai Chord ForceParkBois


Senarai Chord Quai


Siapa ForceParkBois?

Siapa Quai?


Loading....


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!