- 0 +

Skip to navigation

JOM! Subscribe Youtube Malaykord

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Alyph - Swipe Chord



Alyph - Swipe Chord

Home > > > Alyph - Swipe Chord

Report Chord


C#m C#m F#m F#m

        C#m
Aku ada type
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
      F#m
Aku swipe
Swipe
        C#m
Aku ada type
Tak kisah, hype ke tak hype
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
      F#m
Aku swipe
Swipe

              C#m
Tak nak jaga hati
Lebih baik aku jujur
Dah banyak situasi 
               F#m
yang ku mengalami
Biar takde yang ku kesali
Dulu diorang beritahu 
               C#m
kena buat macam ni
Kalau tak, confirm takle pergi
Bila aku tak dengar
                   F#m
Mereka kata ego tinggi
Tak pandai bawak diri
Korang boleh pergi m-


Baby, 
        C#m
Aku ada type
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
      F#m
Aku swipe
Swipe
        C#m
Aku ada type
Tak kisah, hype ke tak hype
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
      F#m
Aku swipe
Swipe

          C#m
'Ngada-ngada
Bagi secubit nak segenggam'
Diam
Skarang aku nak segalanya
    F#m
Amacam?
Cabaran
Buat kebaikan masa depan, kau kena letak jawatan
   C#m
Amacam?
Aku nak susah kan hidup kau? Tak
Kau da terbiasa orang 
         F#m
dengar cakap
Kau da leka, itu sebab kau stuck
                        C#m
Bagi otak, aku lap, aku wipe
Bagi lega, lega
Lega lega lega lega lega
F#m
Kau dibebas dera
Kau dapat nikmati warna Senja (Ooouuu)
         C#m
Itu aku Like
Pada hujung hari
Aku susun sepuluh jari
                 F#m
Moga yang tak bersetuju akan buka hati
Psyche!
Korang boleh m-


        C#m
Aku ada type
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
      F#m
Aku swipe
Swipe
        C#m
Aku ada type
Tak kisah, hype ke tak hype
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
      F#m
Aku swipe
Swipe
Aku ada type




#Malaykord



Title: Alyph - Swipe Chord
Artist: Alyph
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Alyph


Siapa Alyph?


Loading....


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!