- 0 +

Skip to navigation

JOM! Subscribe Youtube Malaykord

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Safira Inema - Teteg Ati Chord



Safira Inema - Teteg Ati Chord

Home > > > Safira Inema - Teteg Ati Chord

Report Chord


C Em F G

C                 F            Fm
ning pungkasan srengenge sore iki  
 C    G          Am
atiku iseh kroso sumpek
        A              Dm
nanging sempet mikerke sliramu  
             G
sing tak tresnani  

C                 F            Fm
ning pungkasan rembulan wengi iki  
 C    G             Am       A
atiku iseh milih berjuang bertahan
        Dm                    G
korban ati perasaan kanggo sliramu  

  F                   G
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Em
kowe gawe ati  
                Am      A
sing tak jogo dadi gelo  
  Dm                G
bola bali kowe sing salah  
         F           E
nanging aku sing disalahke  

  
F        G          C  Am
mas   perlu dingerteni  
  Dm       G           C
tetegke atiku wis koyo ibumu  
    F         G  C   -G    Am
ora tau ngersulo ngadepi polahmu
            Dm       F  G   F 
sing nggawe atiku atiku   tatu  

F  G  Am G   C
Dm G

C                 F            Fm
ning pungkasan srengenge sore iki  
 C      G          Am
atiku   iseh kroso sumpek
        A              Dm
nanging sempet mikerke sliramu  
             G
sing tak tresnani  

  F                   G
koco iki dadi seksi pedihe atiku
       Em
kowe gawe ati  
                Am      A
sing tak jogo dadi gelo  
  Dm                G
bola bali kowe sing salah  
         F           E
nanging aku sing disalahke   
hoo  

 Am G F  
oo  
Dm  F   G  
 huwo  o  huu  

F                   G
wis rapopo aku sing disalahno  
  F             G        C
tapi elingo cen aku sing lilo  
  F                G     C
dadi payung naliko udane teko  


F        G          C  Am
mas   perlu dingerteni  
  Dm       G           C
tetegke atiku wis koyo ibumu  
    F         G    C   -G    Am
ora tau ngersulo   ngadepi polahmu
            Dm         G
sing nggawe atiku   atiku tatu  

F            G            C   Am
senajan kowe mung nyepelekke  
         Dm       G           C
nanging ati iki tetep tak kuatke  
   F         G
sumpah   ati iki
    C  -G           Am
setioku mung kanggo kowe
    Dm         G           C
selawase bebarengan karo kowe  
    F        G           C    Am
selawase ora bakal tak liyake  
    Dm   G              C 
selawase   tetep teteg atine  

C C-G  -Am -G F
G F-Em-C  


#Malaykord



Title: Safira Inema - Teteg Ati Chord
Artist: Safira Inema
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Safira Inema


Siapa Safira Inema?


Loading....


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!