- 0 +

Skip to navigation

JOM! Subscribe Youtube Malaykord

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Ngatmombilung - Pingal Chord



Ngatmombilung - Pingal Chord

Home > > > Ngatmombilung - Pingal Chord

Report Chord


C D Bm E
Am  D  G  

G                 
piye sing njelaske 
           C
karo wong tuo  
D                     G  
 wis nglakoni tekan semene  
D     E                    Am
nek akhire bakal bubar pisahan  
       D                     G
kowe kegudo tresno karo wong liyo  

   G                        C
ngelali kowe sing tau omong dewe  
D                      G
 nglakoni tresno tekan tuo  
 D     E                     Am
ora ngeliyo mung aku ning atimu  
          D                  G
nanging saiki atimu ono wong liyo  

C       D
 ibarat esuk mendung  
Bm     E      Am
 awan aku kudanan  
              D
sore mbok larani  
                G
mbengi tak tangisi  

 
                 C 
 mung iso mbayangke 
            D
 kabeh kenangan  
                 Bm
 kowe tak boncengke  
                     E
 turut dalan kekepan kudanan
            Am              D
 saiki nyatane kowe malah milih  
                G  G7
 dikekep wong liyo  

                C            D
 opo kowe ra kroso abot'e atiku  
          Bm
 kudu kelangan  
                            E
 wong sing paling tak tresnani  
            Am               D
 ra jenak dolan   ra doyan mangan  
               G
 nek ra mbok dulang  

C D Em  
C D G  

C       D
 ibarat esuk mendung  
Bm     E      Am
 awan aku kudanan  
              D
sore mbok larani  
                G  G7
mbengi tak tangisi  

 
                 C            D
 mung iso mbayangke kabeh kenangan  
                 Bm
 kowe tak boncengke  
                     E
 turut dalan kekepan kudanan
            Am              D
 saiki nyatane kowe malah milih  
                G  G7
 dikekep wong liyo  

                C            D
 opo kowe ra kroso abot'e atiku  
          Bm
 kudu kelangan  
                            E
 wong sing paling tak tresnani  
            Am             D
 ra jenak dolan ra doyan mangan  
                C   Cm G
 nek ora mbok dulang  
            Am             D
 ra jenak dolan ra doyan mangan  
                C   Cm G
 nek ora mbok dulang  


#Malaykord



Title: Ngatmombilung - Pingal Chord
Artist: Ngatmombilung
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Ngatmombilung


Siapa Ngatmombilung?


Loading....


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!