- 0 +

Skip to navigation

JOM! Subscribe Youtube Malaykord

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Bunga, Aye Darko, Syifa - Ikat Mati Chord



Bunga, Aye Darko, Syifa - Ikat Mati Chord

Home > > > Bunga, Aye Darko, Syifa - Ikat Mati Chord > > Bunga, Aye Darko, Syifa - Ikat Mati Chord > > Bunga, Aye Darko, Syifa - Ikat Mati Chord



Report Chord


Dm A Gm F -A

Dm
Mata kau dah lebam
   A
Kepala ku kau hentam
       Gm
Saling nak menguji, ikat sampai mati
      F
Esok ulang rutin sama sekali lagi
Dm
Mula nampak tenang
   A
Situasi makin tegang
       Gm
Saling nak menguji, ikat sampai mati
     F
Esok ulang rutin sama sekali lagi


Rap:
Dm A Gm F -A
(Loop)
Lena ku digertak, pekiknya memekak
She put me in a corner macam aku dalam petak
Bila-bila masa bomb boleh meledak
Tunggu masa batang paip buat cranium ku retak
Engkau gila aku psycho
Kita toxic, well...you & i know
Bagi balik phone aku, dah tak perlu nak selongkar
Bagi balik sebelum rahsia kau pun ku bongkar
Engkau cucuk aku punch ya (acupuncture)
Kepala batu angin umpama missile launcher
I told ya, ok woah babe letak pisau tu
You know if you hurt me then imma hurt you
But somehow aku suka kau sepak aku
Sepak, cekak dan hampir kokak kepala aku
Sebab kita thrill with the fight, takde lain on the side
At the end of the night, we still got each other right?


Dm
Mata kau dah lebam
   A
Kepala ku kau hentam
       Gm
Saling nak menguji, ikat sampai mati
      F
Esok ulang rutin sama sekali lagi
Dm
Mula nampak tenang
   A
Situasi makin tegang
       Gm
Saling nak menguji, ikat sampai mati
     F
Esok ulang rutin sama sekali lagi



Rap:
Dm A Gm F -A
(Loop)
Janji janji kau cuma di hujung lidah
Tangan aku yang tadah bila engkau yang susah
Dan bila senang dah sudah, lupa dengan mudah
Jadi aku kau ikut sukahati nak ludah

Jadi aku menyendiri sendiri
Terapi emosi jiwaku ilusi mencari solusi
Dan bagaimana hendak hidup berimaginasi
Keliru mana yang nyata mana satu yang fantasi
Dan aku sudah cukup dengan hidup
Diri tak sanggup dah tak sanggup
Jadi ku lari jauh biar ku lari jauh
Taknak ku teruskan dengan dirimu
Kau aku tinggalkan jadi biarkan aku
Biarkan aku biarkan aku


Dm
Mata kau dah lebam
   A
Kepala ku kau hentam
       Gm
Saling nak menguji, ikat sampai mati
      F
Esok ulang rutin sama sekali lagi
Dm
Mula nampak tenang
   A
Situasi makin tegang
       Gm
Saling nak menguji, ikat sampai mati
     F
Esok ulang rutin sama sekali lagi

Dm Am Gm F -Gm



#Malaykord



Title: Bunga, Aye Darko, Syifa - Ikat Mati Chord
Artist: Aye Darko , Bunga , Syifa
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Aye Darko


Senarai Chord Bunga


Senarai Chord Syifa


Siapa Aye Darko?

Siapa Bunga?

Siapa Syifa?


Loading....


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!