- 0 +

Skip to navigation

JOM! Subscribe Youtube Malaykord

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Naim Daniel feat Joe Flizzow - Habis Sini Chord



Naim Daniel feat Joe Flizzow - Habis Sini Chord

Home > > > Naim Daniel feat Joe Flizzow - Habis Sini Chord > > Naim Daniel feat Joe Flizzow - Habis Sini Chord


Report Chord


Gm D# Cm D

Gm
 Apa yang jadi
D#
 Semua yang jadi
          Cm
 Cerita sini habis sini
               D
 Tak payah kau nak ungkit lagi

Gm
 Apa yang jadi
D#
 Semua yang jadi
          Cm
 Cerita sini habis sini
               D
 Tak payah kau nak ungkit lagi


Gm
method aku solid panggil aku beto
D#
gerak laju in frame masih slowmo
Cm
kawal kau dalam arahan call me joko
D
1 pagi masih ganteng dalam studio
Gm
ada hari kau flight mode
D#
ada hari kau lay low
Cm
ada hari kau no no
D
ada hari kau solo
Gm
ku mahu kau dengan aku sama sama
D#
janji dua macam ramlee and saloma
Cm
minta masa aku bagi lebih masa
D
apa citer aku takde depan mata

Gm
 Apa yang jadi
D#
 Semua yang jadi
          Cm
 Cerita sini habis sini
               D
 Tak payah kau nak ungkit lagi



Gm
 Apa yang jadi
D#
 Semua yang jadi
          Cm
 Cerita sini habis sini
               D
 Tak payah kau nak ungkit lagi



Gm
Flizzow don teflon
D#
Lower east side minggu fashion
Cm
Shawty get your dress on
      D
Takde sebab untuk stress
Pick it up from
where we left off

Gm
I’m just trying to be a billionaire
D#
Cuba lihat stats cuba check silverware
Cm
Yolo tapi life ain’t fair
D
Jadi aku hidup macam hari-hari saturday
Gm
Dan pasti kau kan rinduku di pagi hari
D#
Setelah ribut mungkinkan ada pelangi
Cm
Di cirrostratus cuba lihat ku berlari
D
Selagi ada nadi di setiap kapilari
Gm
Arteri Artileri mindaku senjata
D#
Olahan kata-kata anugerah bak permata
Cm
Jadi tiba masa akukan membisu
D
Tiada janji palsu lagi untukmu

D#            
Menipu untuk mu sayang
F
Menipu untuk mu pulang
Gm
Tak perlu bekas gincu
                    Cm
Tak perlu salahkan aku
Hati luka tak pernah ku lupa
D#
Tamat cerita ini
F
Kau akan aku ganti
Gm
Tak perlu kau nanti lama-lama lagi
Cm
Yang sudah berlalu biar pergi biar habis 
   Gm
 sini


Gm
 Apa yang jadi
D#
 Semua yang jadi
          Cm
 Cerita sini habis sini
               D
 Tak payah kau nak ungkit lagi

Gm
 Apa yang jadi
D#
 Semua yang jadi
          Cm
 Cerita sini habis sini
               D
 Tak payah kau nak ungkit lagi

Gm D# Cm D


#Malaykord



Title: Naim Daniel feat Joe Flizzow - Habis Sini Chord
Artist: Joe Flizzow , Naim Daniel
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Joe Flizzow?

Siapa Naim Daniel?


Loading....


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!