- 0 +

Skip to navigation

JOM! Subscribe Youtube Malaykord

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Luqman Podolski - RING RING Chord



Luqman Podolski - RING RING Chord

Home > > > Luqman Podolski - RING RING Chord

Report Chord


Gm Cm F A#
Gm Cm D Gm

          Gm
Aku dah penat ulang,
     Cm
Dah ulang,
        F   
Berapa pun engkau 
      A#
tak kisah,
           Gm
Bukan aku tak pernah
       Cm
Tak pernah,
                 D
So tak perlu nak ring ring,
           Gm
Aku taknak hello, Hello-o


          Gm
Aku dah penat ulang,
     Cm
Dah ulang,
        F   
Berapa pun engkau 
      A#
tak kisah,
           Gm
Bukan aku tak pernah
       Cm
Tak pernah,
                 D
So tak perlu nak ring ring,
           Gm
Aku taknak hello, Hello-o




Gm
Tutup buku aku dengan 
Cm
kau,
F
Apa yang ku beri kau tak pernah 
A#
hirau so,
Gm
Angkat kaki dulu aku 
Cm
ciao,
     D
Jadi tak perlu nak cari,
      Gm
Ulang ku sekali lagi,
Gm
Biar engkau faham aku dah 
Cm
penat,
          F
Lupakan semua janji yang kita 
    A#
pernah,
                    Gm
Tak perlu nak putar balik,
                  Cm
Kisah kita sudah habis,
   D   
So no no no no no,
A#
Tak perlu nak hello,



          Gm
Aku dah penat ulang,
     Cm
Dah ulang,
        F   
Berapa pun engkau 
      A#
tak kisah,
           Gm
Bukan aku tak pernah
       Cm
Tak pernah,
                 D
So tak perlu nak ring ring,
           Gm
Aku taknak hello, Hello-o


          Gm
Aku dah penat ulang,
     Cm
Dah ulang,
        F   
Berapa pun engkau 
      A#
tak kisah,
           Gm
Bukan aku tak pernah
       Cm
Tak pernah,
                 D
So tak perlu nak ring ring,
           Gm
Aku taknak hello, Hello-o



Gm         Cm            F
 Tak perlu hello  hello  oo
A#          G    
hello hello ooo
Cm                   A#
    So tak perlu nak ring ring,
           Gm
Aku taknak hello hello oo


Gm             Cm
Tiada sebentar aku pergi dahulu,
F                  A#
Hapus semua jangan tunggu kepulanganku,
Gm              Cm      
Hati tu sakit, siapa yang 
nak tanggung,
D
Don't waste your time, 
    Gm
aku gerak dulu I'll go off,

Gm              Cm
Tick Tick Tick Tick
           F
Masa berlalu,
                A#
Tak perlu bersedih, 
             Gm
jangan kau layu,
         F          D
Ku harap kau bahagia bersama,
   Gm               Gm
Bersama selamanya,


  Gm    F       
Aku harap kau fahami,
 A#      D#
Apa yang ku rasa,
       Am        D
So tak perlu nak ring ring,
            D       Dm
Aku taknak hello, hello




          Gm
Aku dah penat ulang,
     Cm
Dah ulang,
        F   
Berapa pun engkau 
      A#
tak kisah,
           Gm
Bukan aku tak pernah
       Cm
Tak pernah,
                 D
So tak perlu nak ring ring,
           Gm
Aku taknak hello, Hello-o


          Gm
Aku dah penat ulang,
     Cm
Dah ulang,
        F   
Berapa pun engkau 
      A#
tak kisah,
           Gm
Bukan aku tak pernah
       Cm
Tak pernah,
                 D
So tak perlu nak ring ring,
           Gm
Aku taknak hello, Hello-o

Gm Cm F A# D# Cm 
D Gm


#Malaykord



Title: Luqman Podolski - RING RING Chord
Artist: Luqman Podolski
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Luqman Podolski?


Loading....


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!