- 0 +

Skip to navigation

JOM! Subscribe Youtube Malaykord

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Ical Mosh, Akeem Jahat, Pak Din, AG COCO - Melodi Chord



Ical Mosh, Akeem Jahat, Pak Din, AG COCO - Melodi Chord

Home > > > Ical Mosh, Akeem Jahat, Pak Din, AG COCO - Melodi Chord > > Ical Mosh, Akeem Jahat, Pak Din, AG COCO - Melodi Chord > > Ical Mosh, Akeem Jahat, Pak Din, AG COCO - Melodi Chord > > Ical Mosh, Akeem Jahat, Pak Din, AG COCO - Melodi Chord




Report Chord


C -B Em 
C -B Em
C -B Em
C -B Em

Rap:
C -B Em
(Loop)
Turun naik naik turun,
Cerita sama turun temurun,
Ramai kawan baik masa saham naik,
saham jatuh ramai kawan baik jadi kawan ghaib,
jadi rebutan, jadi sebutan,
realitinya lebih kurang sebuas hutan,
buta penglihatan mata wang,
hati hati ada je yang hati tak senang,
tapi untuk yang mithali dan cahaya mata,
sanggup hadap apa-apa atau sapa saja,
nilai maruah kami tak terletak di harga,
nilai maruah kami tak terletak di harta,
jatuh mcm mana tetap bangun,
stay on ma grind takde time melamun,
duit tu penting  tapi bukan everything,
Pak Din Kampung Tampin budak Nasty Gang,

                   C
Kalau ku jatuh aku pasti bangun balik, 
B  
  Tak mengalah selagi 
Em
nyawa tak ditarik, 
                    C
Hidup ini berpusing pusing macam roda, 
B                     Em
  Kadangkala kau ditendang 
dah macam bola, 
                     C
Tapi ku bangkitkan balik ku punya 
    B   
energy, 
               Em
Hidup ni turun naik macam melody, 
             C 
Hapuskan semua ku punya 
    B
enemy, 
               Em
Agar dapat lindung ku punya family, 


Rap:
C -B Em
(Loop)
Aku masih guna kudrat Tuhan bagi,
Keluarga aku rezeki aku sumpah orang takleh bawak lari,
Aku punya soul aku punya feel,
Tu benda orang tak boleh kill,
Kalau ku lemah aku boleh refill,
Ku persetankan iblis punya deal, 
Takleh patah balik, 
Dulu dulu mungkinku buta tapi sekarang makin cerdik mata makin celik, 
Ku nampak semua benda depan mata, 
Semua nak jadi brother bila kau mula berada, 
Dan lagi, 
Ada apa pada harta kalau tak di jamin syurga, 
Even harta kau bergunung takkan dapat beli masa, 
Kita takkan pernah sama, 
Cuz cita cita orang miskin tu berbeza, 
Kau takkan tahu, apa yang ku nampak, 
Dan kau takkan tahu berapa jauh ku menapak, 
Aku takkan risau aku masih ada jalan, 
Aku ikut jalan Tuhan.


                   C
Kalau ku jatuh aku pasti bangun balik, 
B  
  Tak mengalah selagi 
Em
nyawa tak ditarik, 
                    C
Hidup ini berpusing pusing macam roda, 
B                     Em
  Kadangkala kau ditendang 
dah macam bola, 
                     C
Tapi ku bangkitkan balik ku punya 
    B   
energy, 
               Em
Hidup ni turun naik macam melody, 
             C 
Hapuskan semua ku punya 
    B
enemy, 
               Em
Agar dapat lindung ku punya family, 


Rap:
C -B Em
(Loop)
Dah dipesan jangan takut miskin,
cekal hati selagi boleh bikin,
tak senang,
termakan puji,
tak hirau walau diugut,
atau orang datang uji,
budak jahat till the heavenly gates,
syukur ahamdullilah for the times  we ever did ate,
Hamba tuhan bukan Vanity slave,
demi tuhan we forever be safe,
hold it down whenever ever we pray,
singa malaya nah i’ll never be prey,
When you fear nothin you don’t ever hafta be brave,
takde sujud sujud orang, nah i’ll never behave,
rezeki kat tangan siapa, toksah banyak pikir,
bawak my family name, buat sejarah, sume musuh cume memory lanes,
i got a bullet for every name,
kalau gua punye takde siapa boleh ambik,
kalau gua jatuh gua pasti bangun balik.


#Malaykord



Title: Ical Mosh, Akeem Jahat, Pak Din, AG COCO - Melodi Chord
Artist: AG Coco , Akeem Jahat , Ical Mosh , Pak Din
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa AG Coco?

Siapa Akeem Jahat?

Siapa Ical Mosh?

Siapa Pak Din?




<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!