Nella Kharisma feat Dory Harsa - Banyu Moto Chord

🌙
D G C  A  

D         G -Gm    D
 tembang iki   tak gawe  
            Em
mung kanggo kowe  
            A
sing paling tak tenani
         D   Gm
nganti saiki  

D                 G
 tumetese banyu moto iki  
          Em
sing dadi seksi  
              A
sumpah lan janji  
          D
sehidup semati  

 
D7         D             G
 sampai kapan kan kau buktikan  
         A                   D
tresno tulus yo mung kanggo awakku  
D7        D              G
 sampai mati kan ku pastikan  
  -F#m      Em               A
mergo mung kowe sing tak tresnani  
          D
 tekaning mati  

D
 cahyo lintang ing wengi  
G             A
 gawe ayeme ati  
            G
tambah ndedowo roso
                  A
kangen mring sliramu  
        D
tres  naku  

G Em A -E F#m B
Em A D  
Gm

D                 G
 tumetese banyu moto iki  
          Em
sing dadi seksi  
              A
sumpah lan janji  
          D
sehidup semati  


 D7         D              G
sampai kapan kan kau buktikan  
         A                   D
tresno tulus yo mung kanggo awakku  
D7        D            G
 sampai mati kan ku pastikan  
           Em                A
mergo mung kowe sing tak tresnani  
          D
 tekaning mati  

D7        D               G
 sampai kapan kan kau buktikan  
         A                   D
tresno tulus yo mung kanggo awakku  
    D7       D             G
hoo sampai mati kan ku pastikan  
           Em                A
mergo mung kowe sing tak tresnani  
          D
 tekaning mati  

D
 cahyo lintang ing wengi  
G             A
 gawe ayeme ati  
            G
tambah ndedowo roso
                  A
kangen mring sliramu  
        D
tres  naku  

D


Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Dory Harsa


Senarai Chord Nella Kharisma


Siapa Dory Harsa?

Siapa Nella Kharisma?

Cari Barang Berkenaan Dory Harsa


Cari Barang Berkenaan Nella Kharisma



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose