- 0 +

Skip to navigation

malaykord_image JOM! Follow Instagram kitorang @malaykord_official

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Nella Kharisma feat Dory Harsa - Banyu Moto Chord



Nella Kharisma feat Dory Harsa - Banyu Moto Chord

Home > > > Nella Kharisma feat Dory Harsa - Banyu Moto Chord > > Nella Kharisma feat Dory Harsa - Banyu Moto Chord


Report Chord


D G C  A  

D         G -Gm    D
 tembang iki   tak gawe  
            Em
mung kanggo kowe  
            A
sing paling tak tenani
         D   Gm
nganti saiki  

D                 G
 tumetese banyu moto iki  
          Em
sing dadi seksi  
              A
sumpah lan janji  
          D
sehidup semati  

 
D7         D             G
 sampai kapan kan kau buktikan  
         A                   D
tresno tulus yo mung kanggo awakku  
D7        D              G
 sampai mati kan ku pastikan  
  -F#m      Em               A
mergo mung kowe sing tak tresnani  
          D
 tekaning mati  

D
 cahyo lintang ing wengi  
G             A
 gawe ayeme ati  
            G
tambah ndedowo roso
                  A
kangen mring sliramu  
        D
tres  naku  

G Em A -E F#m B
Em A D  
Gm

D                 G
 tumetese banyu moto iki  
          Em
sing dadi seksi  
              A
sumpah lan janji  
          D
sehidup semati  


 D7         D              G
sampai kapan kan kau buktikan  
         A                   D
tresno tulus yo mung kanggo awakku  
D7        D            G
 sampai mati kan ku pastikan  
           Em                A
mergo mung kowe sing tak tresnani  
          D
 tekaning mati  

D7        D               G
 sampai kapan kan kau buktikan  
         A                   D
tresno tulus yo mung kanggo awakku  
    D7       D             G
hoo sampai mati kan ku pastikan  
           Em                A
mergo mung kowe sing tak tresnani  
          D
 tekaning mati  

D
 cahyo lintang ing wengi  
G             A
 gawe ayeme ati  
            G
tambah ndedowo roso
                  A
kangen mring sliramu  
        D
tres  naku  

D


#Malaykord



Title: Nella Kharisma feat Dory Harsa - Banyu Moto Chord
Artist: Dory Harsa , Nella Kharisma
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar
View All Comments

Siapa Dory Harsa?

Siapa Nella Kharisma?


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!