- 0 +

Skip to navigation

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

K-Clique - Sebelum/Paracetamol Chord



K-Clique - Sebelum/Paracetamol Chord

Home > > > K-Clique - Sebelum/Paracetamol Chord

Report Chord


Cm Cm Cm Cm

     Cm
sebelum
                         Cm
langkah langkah nya terbuka 
                       Cm
rata rata kutip mata gol


     Cm
sebelum
                         Cm
langkah langkah nya terbuka 
                       Cm
rata rata kutip mata gol
                     Cm
tiap mata mata berubah
     Cm
sebelum
                         Cm
langkah langkah nya terbuka 
                       Cm
rata rata kutip mata gol
                     Cm
tiap mata mata berubah



Rap:
Cm Cm Cm Cm
(Loop)
berapa... ramai nampak langkah kami dari mula mulaaa (nak) kejar tangga atas tapi kerja taknak susah
cari jalan singkat untuk sampai garisan penamat
konon ada matlamat tapi pilihan yang dibuat kurang tepat
kau kaji selidik, gerakkan kami ikut detik
tak jumpa mana titik, our next step tak boleh tilik gelap malam nampak terang 8 bintang
once we move K tiada siapa boleh halang

Rap:
Cm Cm Cm Cm
(Loop)
lain macam punya energy lain energy to enemy
lane aku line lain theory different kind macam felony and honestly untuk family no limit no remedy
i prove it with no degree hanya lirik dan melodi
bergerak dalam tempo (move)
mula dari zero ke hundo (one hunnid)
empayar berlayar Borneo (bah)
dari level G ke top floor (flow)
tingkat ke tingkat sampai kemuncak (tho)
dalam poket loaded penuh ammo (shoot!)
stand dalam ring aku ortho (one two)
langkah macam Steph, Curry free throw (Swoosh)


Rap:
Cm Cm Cm Cm
(Loop)
(kembali clap back) with ma gang shi all ma gang kaki shooter
(kembali clap back) slaughter gang we vicious breaking tha limit K takin’ over stay calm, slowly bust rempuh bila ready
anytime we move down for no mercy
level elevator one up kick flow demi flow supersonic
ready bodybag gotta kill anybody gotta be quick easy tu cuma basic jangan rakus, lu salah arus, ku penembak tepat, kepala tembus


Rap:
Cm Cm Cm Cm
(Loop)
kepala jadikan tebusan,
aura k masih hype kita dominate, i’m on it, 
kembali clap back
Temasik dilanggar todak,
Tun Jana Khatib info
Hang Nadim bina kubu
bersatu baru teguh
dengki mula lah roboh
sign in ceremony
indisputable number
berkarya berseni
system? mmm! bertambah 
tambah, rentak sedegam langkah sepijak
intan berlian jangan dipijak
kalau setuju kami muafakat
untung bahagia jangan dielak


     Cm
sebelum
                         Cm
langkah langkah nya terbuka 
                       Cm
rata rata kutip mata gol
                     Cm
tiap mata mata berubah



Rap:
Cm Cm Cm Cm
(Loop)
next level shi
limit ku limitless
and then
we run this shi
siapa cuba insist, resist?
life’s a beach kadang pasang kadang surut,
ada masa ikat perut ada masa kita angkut
siapa lagi tali barut, tukang carut cari maut,
biar pecah pecah perut, jangan pecah pecah mulut
wooo
let’s go let’s go
don’t cry sis, ini crisis kena analis tiap nemesis my G code dalam baris berapa lapis cuba praktis
nahkoda todak langgar siapa lagi berani mungkar anggar kau punya cagar mana nyawa sini hantar


Rap:
Cm Cm Cm Cm
(Loop)
(wooo) pesawat terbang, pasukan rapid (wooo) deras gelombang, bulatan solid (wooo) roket ku lepas, aura dynamic (wooo) beza landasan tak perlu permit flow macam kung fu (kung fu)
bars combo 1 2 (one two) pukulan cam petinju (hey hey) wave Kinabalu (oh wow) jangan cerita pasal game kamu tahu siapa player
yang bawa wabak ini flame double k top 5 Fragger

Cm Cm Cm Cm
Cm Cm Cm Cm

Rap:
Cm Cm Cm Cm
(Loop)
kisah semalam malam merais muzik ku pancaindera
selam kamus sungguh qawamis terus ku berkelana
dalam seribu panggil ku alfa arus datang menduga mahakarya ku dirgahayu
dia kasih tercipta


Rap:
Cm Cm Cm Cm
(Loop)
jangan pernah lupa asal usul ku gerak dari bawah
kira setiap langkah langkah yang ku buat kalau masih mahu cuba jalan ku gelap sebelum semua mula bersinar
rahmati ku semua dengan dinar yang kenal pasti tahu aku benar.
i move like a boss nak gua turun perlu ada kos!
ni tempat gua lu confirm loss takkan mampu gua lain dos kerja keras, doa deras, tuhan jaga rezeki ku takkan putus masyaAllah, takkan putus


     Cm
sebelum
                         Cm
langkah langkah nya terbuka 
                       Cm
rata rata kutip mata gol
                     Cm
tiap mata mata berubah
     Cm
sebelum
                         Cm
langkah langkah nya terbuka 
                       Cm
rata rata kutip mata gol
                     Cm
tiap mata mata berubah


#Malaykord



Title: K-Clique - Sebelum/Paracetamol Chord
Artist: K-Clique
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar
View All Comments

Siapa K-Clique?


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!