- 0 +

Skip to navigation

malaykord_image JOM! Follow Instagram kitorang @malaykord_official

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

ForceParkBois - Lotus Chord



ForceParkBois - Lotus Chord

Home > > > ForceParkBois - Lotus Chord

Report Chord



           F#m
Bukan baju display, engkau takleh try
            A
Takde lagu cliche buat lu high
           Bm
Banyak masalah ada jalan keluar
              C#
Simpan barang sulit dalam kocek seluar
                F#m
No stress, no stress, sama-sama kita fly
             A
Tolong cakap hi bila jumpa Maria
            Bm
Benda dah lepas kita boleh cakap bye
            C#
Macam baju distress pakai masih style (no stress)

       F#m
I was fly high but damn too close
             A
Tak sengaja sebab takde purpose
           Bm
Kita nak letup macam kita nak burst
            A
Never stop lean clean sebab kita thirst
                   F#m
Teen dah nak habis dah
Pulas habis macam kat 
              A
highway ku pepah
May the Force be with 
               Bm
us dah macam Yoda
Kita macam star 
             C#
tapi takyah war


Rap:
F#m A Bm C#
(Loop)
Kalau tak style tolong jangan panggil wa
Meleweh, take away, bawak lari jauh
From this pain in this rain, baktang satu dapur
Kasi satu lagi biar sampai aku halusinasi
Jadi meditasi biar aku landai sampai pagi kat fantasi
420 ya kita happy see marrywanna smoke the G
Sampai pagi, we going high brah
But we still keep it lowkey
Mata merah dah now aku fly high dalam fantasi

Rap:
F#m A Bm C#
(Loop)
No switch takleh flip
Boleh ubah janji ku boleh fix (boleh)
Fiksyen ku ubah jadi realiti
Kena petik dengan api, bakar malam bila sunyi (sunyi)
Tak sama do you feel me? (Feel me?)
Hidup tak indah 'cam dalam mimpi (dalam mimpi)
Rahsia sulit tolong kunci
Takde alasan takde tapi


           F#m
Bukan baju display, engkau takleh try
            A
Takde lagu cliche buat lu high
           Bm
Banyak masalah ada jalan keluar
              C#
Simpan barang sulit dalam kocek seluar
                F#m
No stress, no stress, sama-sama kita fly
             A
Tolong cakap hi bila jumpa Maria
            Bm
Benda dah lepas kita boleh cakap bye
            C#
Macam baju distress pakai masih style (no stress)


Rap:
F#m A Bm C#
(Loop)
God damn bros here we go again
Boom with the gang, boppin' our thing
Because force is the lane
They know we reppin' the gang
We cold sipping all the juice
Yang kau buang back then (back then)
We keep it blazing dari trapping while you jacking
Get your seeds out meat up motherfucker bring the beat up
I'm in the booth now I know that you can't keep up
Better gi cari trainer 'cause training ku lengkap

Rap:
F#m A Bm C#
(Loop)
Tak belajar tinggi nak bertapa
Aku takde mercy sorry if aku blah je
Rasa dah masa rolling masa nak kau bertanya
Dulu takde apa? Sekarang ada berapa?
Everywhere I go I got people on me
And I dress like
I don't think this shit you make will fit right
Shit you never know (ya, ya, ya)
Key you never know
I will never pay to hits the shit that never baked

Rap:
F#m A Bm C#
(Loop)
Fuck the popo-, I don't care
We live in the underground die or dare
We living on this highlife, korang semua tengok gayat
Kalau nak naik rooftop kena pandai susun ayat
Overdosed with adrenaline
But so fly no stress, hello Marryjane
I'm burning clean even when I whip your team
Tak pernah miss ketis bara we done burned this scene ya



           F#m
Bukan baju display, engkau takleh try
            A
Takde lagu cliche buat lu high
           Bm
Banyak masalah ada jalan keluar
              C#
Simpan barang sulit dalam kocek seluar
                F#m
No stress, no stress, sama-sama kita fly
             A
Tolong cakap hi bila jumpa Maria
            Bm
Benda dah lepas kita boleh cakap bye
            C#
Macam baju distress pakai masih style (no stress)


Rap:
F#m A Bm C#
(Loop)
Baby play the music I'mma dance
Smoke it 'till we make it, it's a bless
We don't talk we'll be shooting to the star
Tak payah ikut lu boleh blah
I'mma roll the paper lick it up we smoke it bigger
Burning all this hits I'm the one that pull the trigger
We'll be getting high tak perlu tangga takyah liquor
Kau baru nak sebok time aku ada cerita


Rap:
F#m A Bm C#
(Loop)
Asap bukan pollution, so high 'cam rebelution
Resolution aku 4K, that's why they called me tokey
Sedapur dua okay yang ketiga kau meroket
Nak suka-suka boleh musim kering jangan lokek
She be there when I meet the bottom most
Don't knock if the door is closed
Maybe there I'm taking dose and doses, Maria
Or maybe you will talking roast and toast, not here
Or maybe you will meet the host and boss, mari la

Rap:
F#m A Bm C#
(Loop)
Eh mari ah, tekan satu nak sedapur dua
Life macam rentas masa tak repeat sebab ku lupa
Back to the old days, show malam tiap minggu kita punya
Semua manis sampai ending takde yang duka luka
Mesti ku takkan lupa, malam tu kita punya
Masih baru menapak masih lagi cuba-cuba
Jangan tunjuk kepala kalau otak kau kemana
FPB is the new wave macam HAARP turun disaster


           F#m
Bukan baju display, engkau takleh try
            A
Takde lagu cliche buat lu high
           Bm
Banyak masalah ada jalan keluar
              C#
Simpan barang sulit dalam kocek seluar
                F#m
No stress, no stress, sama-sama kita fly
             A
Tolong cakap hi bila jumpa Maria
            Bm
Benda dah lepas kita boleh cakap bye
            C#
Macam baju distress pakai masih style (no stress)


#Malaykord



Title: ForceParkBois - Lotus Chord
Artist: ForceParkBois
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar
View All Comments

Siapa ForceParkBois?


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!