Skip to navigation

malaykord_image Download Malaykord Apps Versi 2020!

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

R Ismail - Nasib Malang Chord



R Ismail - Nasib Malang Chord

Home > > > R Ismail - Nasib Malang Chord




A# G C 
Sudah jauh 
F A# Gm F  
daku mencari... 
F A# 
Ku tinggalkan 
F F A# A#
takhta dan negeri... 

A# G C 
Sudah jauh 
F A# Gm F  
daku mencari... 
F A# 
Ku tinggalkan 
F F A# A#
takhta dan negeri...

A# D Gm
Dahaga rindu 
C F F 
tidak terperi-peri.. 
A# F 
Hendak bertemu dinda, 
F A#
tujuh puteri 

A# D Gm
Dahaga rindu 
C F F 
tidak terperi-peri.. 
A# F 
Hendak bertemu dinda, 
F A#
tujuh puteri 

A# F 
Aduhai nasib ku yang 
A#
malang...

A# Gm C
Banyak Rintang
F A# Gm F 
setiap masa
F A# C
dukacita sentiasa
F A# A#
tidak terkira

A# Gm C
Banyak Rintang
F A# Gm F 
setiap masa
F A# C
dukacita sentiasa
F A# A#
tidak terkira


A# Gm
Biarlah siksa
A# D F 
asalkan berjumpa dinda
A# F
tamatlah derita kanda
F D# A#
selama lamanya

A# Gm
Biarlah siksa
A# D F 
asalkan berjumpa dinda
A# F
tamatlah derita kanda
F D# A#
selama lamanya


A# F 
Aduhai nasib ku yang 
A#
malang...

A# Gm C 
Tapi malang 
F A# Gm F
kecewa yang datang... 
F A#
Tak disangka cinta ku 
F A#
masih terhalang... 

A# Gm C 
Tapi malang 
F A# Gm F
kecewa yang datang... 
F A#
Tak disangka cinta ku 
F A#
masih terhalang... 

D# Gm D#
Sudahlah dapat tempat yang 
D F 
dikenang-kenang.. 
A# F 
Tetapi dinda masih 
F A#
belum dapat dipandang.. 

D# Gm D#
Sudahlah dapat tempat yang 
D F 
dikenang-kenang.. 
A# FG
Tetapi dinda masih 
F D# A#
belum dapat dipandang.. 



A# F 
Aduhai nasib ku yang 
A#
malang...



#Malaykord



Title: R Ismail - Nasib Malang Chord
Artist: R Ismail
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar
Click to view Comment

Asep Balon feat Febby WD & Udin And Friends - Goblog Chord



Asep Balon feat Febby WD & Udin And Friends - Goblog Chord

Home > > > Asep Balon feat Febby WD & Udin And Friends - Goblog Chord




A F#m
goblog, kamu mah goblog geus
Bm E
ditulungan kalah ngalodok geus 
C#m F#m
diampihan kalah ngabadog
Bm
teu gableg cedo dasar si 
E
goblog

A F#m Bm E C#m
F#m Bm E E

   


A
babaturan goblog, teu gableg rasa
F#m
aing keur senang sia unggal poe araya
Bm
aing keur di luhur saria milu jaya
E 
tapi pas aing susah saria kamana?

C#m   
mantuan sia mah ciga ngahakan suuk
F#m
cape ngagayem, beuteung aing angger 
ngurubuk
Bm
mun ulin jeung batur sia geus kudu
bubuk
E
kalakuan kitu patut untung euweuh nu 
nusuk

A
teu mulang tarima teu gableg ka era
F#m
teu inget baheula sia sagala menta
Bm
"sep, nginjeum duit isukan dibayar"
E
mere nganjuk ka sia mah ciga nyawer biduan

A F#m
goblog, kamu mah goblog geus
Bm E
ditulungan kalah ngalodok geus 
C#m F#m
diampihan kalah ngabadog
Bm
teu gableg cedo dasar si 
E
goblog

A
jalma ciga sia kedah rada diwarah
F#m
kaditu kadieu ngan bisa nyieun masalah
Bm
ka aing ngomongkeun batur, dasar celeno
E
ka batur ngagogoreng aing, 
teu gableg cedo
C#m
ti ayeuna ku aing dibejaan
F#m
moal aya jalma nu bisa hirup sorangan
Bm
hiji waktu oge bakal karasa ku sia
E
duit moal bisa meuli babaturan satia

A
kamamana sorangan sia rek kumaha
F#m
mun sia maot rek dikuburna ku saha
Bm
asa pang-aingna, bro hirup sia poek
E
ngagotong pasaran mah moal bisa nitah gojek

A F#m
goblog, kamu mah goblog geus
Bm E
ditulungan kalah ngalodok geus 
C#m F#m
diampihan kalah ngabadog
Bm
teu gableg cedo dasar si 
E
goblog

E

D E
datang saat sia ripuh
C#m F#m
nyampeurkeun saat sia butuh
Bm Bm E E
geus senang sia ngajauh

A F#m
goblog, kamu mah goblog geus
Bm E
ditulungan kalah ngalodok geus 
C#m F#m
diampihan kalah ngabadog
Bm
teu gableg cedo dasar si 
E
goblog

A F#m
goblog, kamu mah goblog geus
Bm E
ditulungan kalah ngalodok geus 
C#m F#m
diampihan kalah ngabadog
Bm
teu gableg cedo dasar si 
E
goblog

A F#m
goblog, kamu mah goblog geus
Bm E
ditulungan kalah ngalodok geus 
C#m F#m
diampihan kalah ngabadog
Bm
teu gableg cedo dasar si 
E
goblog
E
dasar si 
A
goblog


#Malaykord



Title: Asep Balon feat Febby WD & Udin And Friends - Goblog Chord
Artist: Asep Balon
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar
Click to view Comment
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!