- 0 +

Skip to navigation

malaykord_image Malaykord APP 2020 version! Download now!

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW | TOP

Ain Edruce feat Akwa Arifin - Overthink Chord



Ain Edruce feat Akwa Arifin - Overthink Chord

Home > > > Ain Edruce feat Akwa Arifin - Overthink Chord > > Ain Edruce feat Akwa Arifin - Overthink Chord


Report Chord

C Am C Am
C Am-Dm 
C Am

C
Kemana you pergi
Am
Kemana you hilang
C
Aku check phone aku tadi
Am
You tak reply since siang

C 
Mula tak sedap hati
Am Dm
Aku rasa tak tenang
C 
Why you do this to me
Am
Overthink mula datang serang

C
Kemana you pergi
Am
Kemana you hilang
C
Aku check phone aku tadi
Am
You tak reply since siang

C 
Mula tak sedap hati
Am Dm
Aku rasa tak tenang
C 
Why you do this to me
Am
Overthink mula datang serang

Rap:
C Am C Am
C Am-Dm 
C Am
(Loop)
Kenapa you tak call
Tunggu you all day
Just nak you update
And I'll be on my way
Bukan nak marah just kecik hati
You buat macam tak kisah
Langsung takde rasa nak whatsapp
At least kata lah yang you busy kejap
Bukan tak sabar cuma terasa tersiksa dah lama
Pening kepala fikirkan pasal you
Menyiksakan bila kemana you pergi pun I tak tahu
Please understand my broken past
Has lead me to have a trust issues
And yes I'm trying to ignore my thoughts yang tengah bermain
Cuba fikir selain
What's in my mind elak overthinking yang merapu
I actually do
Trust you ain''t tryna be mean when I ask you where've you been
Checking my text tengok you dah tinggalkan dekat seen
Aku cuma perlukan untuk you bagitahu
Supaya hati aku tenang dan tak terganggu

C
Kemana you pergi
Am
Kemana you hilang
C
Aku check phone aku tadi
Am
You tak reply since siang

C 
Mula tak sedap hati
Am Dm
Aku rasa tak tenang
C 
Why you do this to me
Am
Overthink mula datang serang

C
Kemana you pergi
Am
Kemana you hilang
C
Aku check phone aku tadi
Am
You tak reply since siang

C 
Mula tak sedap hati
Am Dm
Aku rasa tak tenang
C 
Why you do this to me
Am
Overthink mula datang serang

Rap:
C Am C Am
C Am-Dm 
C Am
(Loop)
Aku tak kisah you nak lepak dengan siapa
Aku tak kisah you nak lepak dekat mana
Aku tak kisah perempuan ataupun lelaki
Malam sampai ke pagi
But baby please just tell so that I could be in peace

Rap:
C Am C Am
C Am-Dm 
C Am
(Loop)
I really cant handle the pain
Not knowing is driving me insane
Don't know about you
But this thing will make me overthink
You rasa benda ni macam tak penting
Tapi nak buat macam mana
Banyak kali bagitahu you sudah
Tak endah
Nampak macam tak kisah
And I know things will remain just the same hancur
Hancur yaa yaa


C
Kemana you pergi
Am
Kemana you hilang
C
Aku check phone aku tadi
Am
You tak reply since siang

C 
Mula tak sedap hati
Am Dm
Aku rasa tak tenang
C 
Why you do this to me
Am
Overthink mula datang serang

C Am C Am
C Am-Dm
C Am


#Malaykord



Title: Ain Edruce feat Akwa Arifin - Overthink Chord
Artist: Ain Edruce , Akwa Arifin
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Click to view Comment
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!