Skip to navigation

malaykord_image JOM! Follow Instagram kitorang @malaykord_official

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Near feat Berna Inneke - Dia Akan Tau Chord



Near feat Berna Inneke - Dia Akan Tau Chord

Home > > > Near feat Berna Inneke - Dia Akan Tau Chord > > Near feat Berna Inneke - Dia Akan Tau Chord





C G/B Am G F C/E Dm G

               C
nanti dia akan tau
      G/B         Am      G
cinta ini hanya untuk dia..
               F
nanti dia akan tau..
C/E         Dm  G
   dia akan tau..

             C         G/B
ado mama dia su bawa jauh
       Am G
cinta ini..
               F
nanti dia akan tau..
C/E         Dm
   dia akan tau..
     G         (C)
sa disini untuk dia

                        C
desember hujan bawa kenangan
                         G/B
tentang cinta yang didiamkan
G/B
   tentang rasa yang
                   Am
bertepuk sebelah tangan
                              G
sa suka dia tapi dia eh.. lupakan
G
 ato mungkin bukan cuma sa
               F
yang tra ungkapkan
F
 tiap malam telefon
              C/E
bahkan sampai pagi cinta ini monoton
       Dm
begitu banyak kesempatan berakhir
        G
dan biarkan takdir putuskan di akhir

   C
oh baby ama missin' you
G/B
   sumpah im missin' you
          Am
kau hancurkan hati ni setengah
        G
liat ko bahagia di sana, hatiku lengah
F
 masih belum berani sa ucapkan
C/E
   walo cuma i love you, memusingkan
Dm                              G
  mungkin lebih baik hati pendamkan
G
 mungkin dia kan tau nanti, hati doakan


               C
nanti dia akan tau
      G/B         Am      G
cinta ini hanya untuk dia..
               F
nanti dia akan tau..
C/E          Dm  G
   dia akan tau..

             C         G/B
ado mama dia su bawa jauh
       Am G
cinta ini..
               F
nanti dia akan tau..
C/E         Dm
   dia akan tau..
     G            C
sa disini untuk dia

      G/B
tersiksa hati ni tanpo ko
Am        G
  walau salah tra pernah ucapkan
F               C/E
 mungkin dia ju suka
Dm                G
  ato ju ada yang lain

   C
oh baby ama missin' you
G/B
   sumpah im missin' you
          Am
kau hancurkan hati ni setengah
        G
liat ko bahagia di sana, hatiku lengah
F
 masih belum berani sa ucapkan
C/E
   walo cuma i love you, memusingkan
Dm                              G
  mungkin lebih baik hati pendamkan
G
 mungkin dia kan tau nanti, hati doakan


               C
nanti dia akan tau
      G/B         Am      G
cinta ini hanya untuk dia..
               F
nanti dia akan tau..
C/E         Dm  G
   dia akan tau..

             C         G/B
ado mama dia su bawa jauh
       Am G
cinta ini..
               F
nanti dia akan tau..
C/E         Dm
   dia akan tau..
     G           (C)
sa disini untuk dia

               C
nanti dia akan tau
      G/B         Am      G
cinta ini hanya untuk dia..
               F
nanti dia akan tau..
C/E         Dm  G
   dia akan tau..

             C         G/B
ado mama dia su bawa jauh
       Am G
cinta ini..
               F
nanti dia akan tau..
C/E         Dm
   dia akan tau..
     G           (C)
sa disini untuk dia

C G/B Am G F C/E Dm G


#Malaykord



Title: Near feat Berna Inneke - Dia Akan Tau Chord
Artist: Berna Inneke , Near
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Berna Inneke?

Siapa Near?


Click to view Comment

Armada - Harusnya Aku Chord



Armada - Harusnya Aku Chord

Home > > > Armada - Harusnya Aku Chord





C  F  Dm G C
C  F  Dm G C

           C
Ku tak bahagia..
                F
melihat kau bahagia dengannya
         Dm
Aku terluka..
G                  C
 tak bisa dapatkan kau sepenuhnya

         C
Aku terluka..
                  F
melihat kau bermesraan dengannya
           Dm
Ku tak bahagia..
G              C
 melihat kau bahagia..


     F                G
Harusnya aku yang disana
        Em             Am
Dampingimu dan bukan dia
     Dm                  G
Harusnya aku yang kau cinta
          C
dan bukan dia..

      F              G
Harusnya kau tahu bahwa
     Em           Am
Cintaku lebih darinya
     Dm             G  
Harusnya yang kau pilih 
         C
bukan dia..

           C
Ku tak bahagia..
                F
melihat kau bahagia dengannya
           Dm
Ku tak bahagia..
G                C
 melihat kau bahagia..


     F                G
Harusnya aku yang disana
        Em             Am
Dampingimu dan bukan dia
     Dm                  G
Harusnya aku yang kau cinta
          C
dan bukan dia..

      F              G
Harusnya kau tahu bahwa
     Em           Am
Cintaku lebih darinya
     Dm             G  
Harusnya yang kau pilih 
         C
bukan dia..

Am F C Em
Am F G
hoo woo ooo..


     F                G
Harusnya aku yang disana
        Em             Am
Dampingimu dan bukan dia
     Dm                  G
Harusnya aku yang kau cinta
          C
dan bukan dia..

      F              G
Harusnya kau tahu bahwa
     Em           Am
Cintaku lebih darinya
     Dm             G  
Harusnya yang kau pilih 
         C
bukan dia..


#Malaykord



Title: Armada - Harusnya Aku Chord
Artist: Armada
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Armada?


Click to view Comment

Alif Satar - Setiap Hari Chord



Alif Satar - Setiap Hari Chord

Home > > > Alif Satar - Setiap Hari Chord




G Bm
Semusim bersamamu
Dm C 
Sungguh membuatku jatuh
G Bm
Jatuh cinta lagi 
Dm C C
dan lagi dan lagi

G Bm Dm C G Bm
D C 

G Bm
Semusim bersamamu
Dm C
Sungguh membuatku jatuh
G Bm
Jatuh cinta lagi dan 
D C
lagi dan lagi

G Bm
Setiap hariku mengagumi 
Dm C
kecantikan tak terperi
G Bm
Setiap hariku merindukan 
Dm
lembut senyuman
C Cm C
Dan tatapan yang selalu
G Bm D C
Damaikan hati setiap hari
G Bm D C
Damaikan hati setiap hari

G Bm
Semusim bersamamu
Dm C
Sungguh membuat ku jatuh
G Bm
Jatuh cinta lagi 
D C
dan lagi dan lagi dan lagi

G 
Setiap hariku jatuh hati padamu 
D C
seorang diri
G
Setiap hariku jatuh cinta padamu 
G
seorang saja
G Bm
Setiap hariku mengagumi 
Dm C
kecantikan tak terperi
G Bm
Setiap hariku merindukan 
Dm
lembut senyuman
C Cm C
Dan tatapan yang selalu
G Bm D C
Damaikan hati setiap hari
G Bm D C
Damaikan hati setiap hari

Bm Em
Keranamu 
Bm Em
diriku sungguh merasa
Bm Em
Menjadi sebenarnya lelaki
Bm Em
Yang mampu menjagamu
Am 
Sampai nafasku nanti 
D
berhenti

G Bm
Semusim bersamamu
Dm C 
Sungguh membuatku jatuh
G Bm
Jatuh cinta lagi 
Dm C C
dan lagi dan lagi

G


#Malaykord



Title: Alif Satar - Setiap Hari Chord
Artist: Alif Satar
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Alif Satar?


Click to view Comment

AJ feat Somean K Clique - Sampai Mana Chord



AJ feat Somean K Clique - Sampai Mana Chord

Home > > > AJ feat Somean K Clique - Sampai Mana Chord > > AJ feat Somean K Clique - Sampai Mana Chord




G#m D#m C#m 
C#-D#m


G#m
Jiwa tengah bersedih
D#m
Hati mula berhenti
C#
Muka tak beremosi
C# D#m
Tak guna berkata lagi

G#m
Hanya senyuman yang mampu ku beri
D#m
Tapi tiada siapa yang tahu apa yang berlaku 
C#m
dalam ni
D#m
Banyak sudah ku cuba harap esok ku lupa

G#m
Tapi masih sama 
D#m
masih lagi bermain di kepala
B
aaaa

F#-D#m

G#m
Bukannya ku tak mampu
Bukan tak nak mengaku
D#m
Tapi bila ada kamu
Hatiku mula terjatuh
C#m
Fikiran ku tak menentu
D#m
Tak faham apa kau mahu

G#m
Dah banyak kali ku disakiti
D#m
Tak pernah ada sesiapa di sisi
C#m
Dan takkan ada yang boleh mengganti
C#m D#m
Takkan pernah mereka puas hati

G#m
Jadi kau buat kau dan aku buat aku
D#m
Kalau dapat jual jangan baru mahu
C#m
Aku sibuk buat lagu tuk cari sesuap nasi
C# D#m
Walau sekarang tiada isi
Janji tangan ku tetap memberi

G#m 
Takkan pernah ku lupa jasa yang kau beri
D#m
Banyak sudah ku cuba harap esok ku lupa
C#m
Tapi masih lagi masih lagi
F# D#m
Masih lagi bermain di kepala

G#m
Jiwa tengah bersedih
D#m
Hati mula berhenti
C#
Muka tak beremosi
C# D#m
Tak guna berkata lagi

G#m
Hanya senyuman yang mampu ku beri
D#m
Tapi tiada siapa yang tahu apa yang berlaku 
C#m
dalam ni
D#m
Banyak sudah ku cuba harap esok ku lupa

G#m
Tapi masih sama 
D#m
masih lagi bermain di kepala
D#m
aaa

G#m
Terlalu sibuk dengan dunia ayy
D#m
Sampai banyak yang ku lupa ayy
C#m
Terlalu sibuk kejar dunia
C#m 
Kan ku kejar sampai mana

G#m
Berapa jauh lagi harus ku jalani
D#m
Betapa kencang lagi arus aku tempuhi
C#m
Mengapa ku ragu dikala aku sunyi
E D#m
Dimana tempat ku?
Ku tak nak sembunyi

G#m
Kadang ku resah
Kadangkala ku lelah
D#m
Hati ku susah, masih banyak masalah
C#
Jiwa gelisah timbul banyak curiga
D#m
Buat tidur malam aku susah

G#m
Jiwa tengah bersedih
D#m
Hati mula berhenti
C#
Muka tak beremosi
C# D#m
Tak guna berkata lagi

G#m
Hanya senyuman yang mampu ku beri
D#m
Tapi tiada siapa yang tahu apa yang berlaku 
C#m
dalam ni
D#m
Banyak sudah ku cuba harap esok ku lupa

G#m
Tapi masih sama 
D#m C#
masih lagi bermain di kepala
D#m
aaaa


#Malaykord



Title: AJ feat Somean K Clique - Sampai Mana Chord
Artist: AJ , Somean
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa AJ?

Siapa Somean?


Click to view Comment

Boboy - Pasrah Walaupun Parah Chord



Boboy - Pasrah Walaupun Parah Chord

Home > > > Boboy - Pasrah Walaupun Parah Chord




Em F Em F

Dm E 
Dimanakah 
Am F
cinta setiamu 
Bm E Am
kepadaku

Am Dm G Am
Dikala cinta membara
F Dm E Am
Kau hilang entah kemana

Am

Am Dm G C
Hadirmu bagai permata
F Dm 
Tapi hancurnya 
F E Am
bagaikan kaca

E E
Kau permainkan cinta
Am Am
Dengan rayuan dusta
E E
Kata manis bermadu 
Am
pesona

A

Dm G
Kuminum racunnya
C Am
Rasanya penuh bisa
Dm F
Hingga aku lemas 
E E
kecewa

Am Dm
Usahlah berbicara
G C
Tentang cinta dan sayang
F Dm
Jika hanya kasihmu
E E
Hanyalah sementara

Am Dm
Bicara tentang cinta
G C
Tak usah diperdaya
F Dm
Kelak binasa jiwa
E Am
Lesu tak bermaya

Am Dm G C F
B Bm 
E Dm E
Am Am-G F
F

E E
Kau permainkan cinta
Am Am
Dengan rayuan dusta
E E
Kata manis bermadu 
Am
pesona

A

Dm G
Kuminum racunnya
C Am
Rasanya penuh bisa
Dm F
Hingga aku lemas 
E E
kecewa

Am Dm
Usahlah berbicara
G C
Tentang cinta dan sayang
F Dm
Jika hanya kasihmu
E E
Hanyalah sementara

Am Dm
Bicara tentang cinta
G C
Tak usah diperdaya
F Dm
Kelak binasa jiwa
E Am
Lesu tak bermaya

Am

Am Dm G C
Kupasrah walaupun parah
F Dm 
Jiwa membara 
F E Am
tak berharga

F


#Malaykord



Title: Boboy - Pasrah Walaupun Parah Chord
Artist: Boboy
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Boboy?


Click to view Comment
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!