- 0 +

Skip to navigation

malaykord_image JOM! Follow Instagram kitorang @malaykord_official

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Aj feat Gnello & Noki - Hati Chord



Aj feat Gnello & Noki - Hati Chord

Home > > > Aj feat Gnello & Noki - Hati Chord > > Aj feat Gnello & Noki - Hati Chord > > Aj feat Gnello & Noki - Hati Chord



Report Chord


Em G Bm F#m 
Em G Bm A -F#m

Em
Tolong beritahu aku
G
Apa yang kau mahu
Bm
Aku tak percaya
A
Sebab kau tak pernah 
     D
ada

Em
Hari-hari ku sia-sia berlalu
G
Kau tak dengar suara isi hati ini
Bm
Kalau betul kau kesah
A
Kau kan sentiasa di sini

                Em
Membantu ku menjalani
                     G
Kesusahan yang ku lalui
                     Bm
Ku cuba dengan segalanya
Tapi kau masih
      D
Masih buat ku gila
Pasal ni lah

Em
Ku takkan bahagia
                  G
Jadi harap suatu hari nanti
                         Bm
Kau kan faham apa yang ku rasa
                     D
Dan ku berharap agar kau kan berubah

Em               G
Kau kata kau tak nak
Bm
Tapi setiap kali
A     
Benda sama terjadi
       D
Masih dia di sisi
Em              G
Kau kata kau tak nak
     Bm
Tapi setiap kali
      F#   
Benda sama terjadi
       D
Masih dia di sisi

Em
Siapa rasa sakit yang aku hadapi?
G
Jadi music aku buat untuk terapi
Bm
Minda kosong ku main reka puisi
F#m
Hari sepi bertemankan hati sunyi

Em
Kenapa selalu hadir di dalam mimpi
G
Kenapa setiap mimpiku terasa sedih
Bm
Kenapa rinduku rindu yang tak pasti
F#m
Kenapa rasaku cuma rasa sendiri

Em
Genggaman ku lepas rasanya elok
G
Ku lari ku pergi jalannya belok
Bm
Pelangi warnanya ku lihat sejuk
A
Rupanya jalan ku jumpa esok

Em               G
Kau kata kau tak nak
Bm
Tapi setiap kali
A     
Benda sama terjadi
       D
Masih dia di sisi
Em              G
Kau kata kau tak nak
     Bm
Tapi setiap kali
      F#   
Benda sama terjadi
       D
Masih dia di sisi

Em
Aku tidak tahu
G
Masih rasa ragu
Bm
Hati lagi layu
A   F#m
Ayy

Em
Aku masih lagi
G
Menunggu dan menanti
Bm
Benda yang tak pasti
A   F#
Ayy

Em               G
Kau kata kau tak nak
Bm
Tapi setiap kali
A     
Benda sama terjadi
       D
Masih dia di sisi
Em              G
Kau kata kau tak nak
     Bm
Tapi setiap kali
      F#   
Benda sama terjadi
       D
Masih dia di sisi

Em               G
Kau kata kau tak nak
Bm
Tapi setiap kali
A     
Benda sama terjadi
       D
Masih dia di sisi
Em              G
Kau kata kau tak nak
     Bm
Tapi setiap kali
      F#   
Benda sama terjadi
       F#
Masih dia di sisi


#Malaykord



Title: Aj feat Gnello & Noki - Hati Chord
Artist: AJ , Gnello , Noki
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa AJ?

Siapa Gnello?

Siapa Noki?


Click to view Comment
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!