- 0 +

Skip to navigation

malaykord_image JOM! Follow Instagram kitorang @malaykord_official

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

MK Tamparuli - Kejar Masa Haa Tepuk Chord



MK Tamparuli - Kejar Masa Haa Tepuk Chord

Home > > > MK Tamparuli - Kejar Masa Haa Tepuk Chord

Report Chord


A#m F A#m F

 A#m
Aku kejar masa kejar 
A#m
bukan suka suka
      A#m
Layan dia buang masa
   A#m
Biarkan diaorang dekat bawah
A#m
Jadi kita atur langkah
A#m
Langkah berjaga jaga
        F#      
Ramai masih mahu cuba
     F
Tapi tak cukup senjata
       A#m
Jadi pandangan aku berbeza
Kita tak pernah sama
       A#m
Aku takpernah dengar nama
       A#m          -F
Aku taknampak mana muka
       A#m
Jadi kau rasa kau siapa

       A#m
Aku ada gang, profesional
       A#m
Running with my Clique, haa international
       A#m
Terlalu banyak yes ya jarang dapat no
                       F
Terlalu banyak show ya jarang tak penuh
A#m
So making move
We make it move
A#m
Tak ada jalan singkat tak ada jalan pintas
A#m
Nak duit tingkat tingkat terpaksa kerja keras
  F#      
Awek awek korang terpikat 
-F
macam ku pakai susuk

A#m
Tercucuk
Dah masuk
Tak undur
Dah masyuk
        F# 
Tengok bawah dia duduk tak kisah dia angguk
     F
Halamak lupa nama halamak siapa dah?
    A#m
Gua cut tak kisah
Lu nak what? Oh pakwe dia
A#m
Banyak mulut nak benci
Cakap lah apa ku tak henti
A#m
Susah susah sampai sini
Nak langgar ku tak lari
        F
Sorry bro hari ni kami menang lagi

A#m
Ha tepuk
A#m
Ha tepuk
A#m
Ha tepuk


#Malaykord



Title: MK Tamparuli - Kejar Masa Haa Tepuk Chord
Artist: MK Tamparuli
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa MK Tamparuli?


Click to view Comment
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!