- 0 +

Skip to navigation

malaykord_image JOM! Follow Instagram kitorang @malaykord_official

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Altimet feat Yuka Kharisma - Off Day Chord



Altimet feat Yuka Kharisma - Off Day Chord

Home > > > Altimet feat Yuka Kharisma - Off Day Chord > > Altimet feat Yuka Kharisma - Off Day Chord


Report Chord


Gm -Cm D# -Dm
Gm -Cm D# -Dm

Rap:
Gm -Cm D# -Dm
(Loop)
Ini masa luang masa, bukan buang saja
Terus terang aku penat juang jasa
Bukan malas, rehat kejap
Lepak dengan orang orang yang terdekat
Apa plan, keluar ke duduk rumah 
Apa apa boleh asal tak gi kerja sudah 
Apa plan, futsal ke bola padang
Apa apa boleh bro, dada aku lapang

Gm         -Cm
Dah berapa hari kerja all day
D#       -Dm
Jadi hari ini aku off day 
Gm     -Cm
Esok esok jadi boss ey
D#            
Suka hati hari hari boleh off day

       Gm   Cm         D#
Semestinya  aa  lebih mudah
     Dm         Gm
Hari ni kita tenang 
         Cm
Kejap, silentkan phone
  D#                 Dm
Aku malas angkat bro leave me alone

       Gm   Cm         D#
Semestinya  aa  lebih mudah
     Dm         Gm
Hari ni kita tenang 
     Gm            
Aku tak nak keluar man 
    Cm
I’m gonna stay home
D#       Dm
Welcome off day zone 

Gm -Cm D# -Dm

Rap:
Gm -Cm D# -Dm
(Loop)
Aye, bae, hari ni tak payah masak
Nak makan apa pegi tanya anak anak
Nak pesan apa boleh saya pegi beli 
Tapau teh ais untuk kita ikat tepi
Cepat pergi, cepat balik
Pesan dulu pergi sana pandu ambik 
Lebih takpe, kurang jangan 
Boleh kongsi dengan jiran dan kenalan 


Gm         -Cm
Dah berapa hari kerja all day
D#       -Dm
Jadi hari ini aku off day 
Gm     -Cm
Esok esok jadi boss ey
D#            
Suka hati hari hari boleh off day


       Gm   Cm         D#
Semestinya  aa  lebih mudah
     Dm         Gm
Hari ni kita tenang 
         Cm
Kejap, silentkan phone
  D#                 Dm
Aku malas angkat bro leave me alone


       Gm   Cm         D#
Semestinya  aa  lebih mudah
     Dm         Gm
Hari ni kita tenang 
     Gm            
Aku tak nak keluar man 
    Cm
I’m gonna stay home
D#       Dm
Welcome off day zone 

Cm
Rehat fikirkan yang esok, 
Gm
kita layan hari Ini
Cm
Lain hari aku sibuk, 
Gm
tak selalu macam gini
Cm
Hustle demi hasil, 
Gm
untuk mama anak dan bini
Cm
Sampai tiap tiap hari, 
Gm
aku chill macam gini

       Gm   Cm         D#
Semestinya  aa  lebih mudah
     Dm         Gm
Hari ni kita tenang 
         Cm
Kejap, silentkan phone
  D#                 Dm
Aku malas angkat bro leave me alone


       Gm   Cm         D#
Semestinya  aa  lebih mudah
     Dm         Gm
Hari ni kita tenang 
     Gm            
Aku tak nak keluar man 
    Cm
I’m gonna stay home
D#       Dm
Welcome off day zone 

       Gm   Cm         D#
Semestinya  aa  lebih mudah
     Dm         Gm
Hari ni kita tenang 
         Cm
Kejap, silentkan phone
  D#                 Dm
Aku malas angkat bro leave me alone


       Gm   Cm         D#
Semestinya  aa  lebih mudah
     Dm         Gm
Hari ni kita tenang 
     Gm            
Aku tak nak keluar man 
    Cm
I’m gonna stay home
D#       Dm
Welcome off day zone 

       Gm   Cm         D#
Semestinya  aa  lebih mudah
     Dm         Gm
Hari ni kita tenang 
         Cm
Kejap, silentkan phone
  D#                 Dm
Aku malas angkat bro leave me alone


       Gm   Cm         D#
Semestinya  aa  lebih mudah
     Dm         Gm
Hari ni kita tenang 
     Gm            
Aku tak nak keluar man 
    Cm
I’m gonna stay home
D#       Dm
Welcome off day zone 


#Malaykord



Title: Altimet feat Yuka Kharisma - Off Day Chord
Artist: Altimet , Yuka Kharisma
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Altimet?

Siapa Yuka Kharisma?


View All Comments
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!