- 0 +

Skip to navigation

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Meerfly feat Caprice, TujuLoca - Kau Hade Chord



Meerfly feat Caprice, TujuLoca - Kau Hade Chord

Home > > > Meerfly feat Caprice, TujuLoca - Kau Hade Chord > > Meerfly feat Caprice, TujuLoca - Kau Hade Chord > > Meerfly feat Caprice, TujuLoca - Kau Hade Chord > > Meerfly feat Caprice, TujuLoca - Kau Hade Chord




Report Chord



D G D G
D G D G

D G
aku ada ni ada tu
kau hade haa
D G
boleh melancong ke dubai bawa keluarga

D G
aku ada ni ada tu
kau hade haa
D G
semua sapu rata

D G
Weii ada cerita
dulu kat kampung
D G
tak ada duit
eyy poket kosong

D G
Sifulan tanya
belajar kat mana?
D G
kerja kat mana?
gaji berapa?

D G
tak dapat jawab
tak sambung belajar
D G
kerja pun apa
ku bukan kerja mewah

D G
gaji berapa aaa..aaa tak banyak
D G
cuma buat lagu
views pun tak banyak

D G
tapi sekarang dah lain
ilmu dah lain
D G
kerja dah lain
mewah bukan main

D G
nak hidup sihat
bahagia dan senang
D G
amir tengah doa
korang kata lah amin

D G
yang dulu suka mengata
suka menghina
D G
nak bagi jatuh
duduk kat mana
D G
tinggal kat mana
bila boleh jumpa
D G
nak cakap kat muka
aku trending number one

D G D
Dulu kau tanya aku ada apa
G D
Terdiam ku tak punya apa
G D
Sekarang cubalah tanya
D
Wei kau apa ada?


D G
aku ada ni ada tu
kau hade haa
D G
boleh melancong ke dubai bawa keluarga

D G
aku ada ni ada tu
kau hade haa
D G
semua sapu rata
D
Aku tak nak cuci mata


Rap:
D G D G 
(Loop)
Uh what you know about me?
Cash money i be drippin LV
I’m the reason why your girls don’t call
Your gang just talk and your boys don’t ball I’m a
Rockstar with a big bag dolla
Everyday is like hari hari raya
My bread got kaya
And I ain’t talking kaya
Still got girls all the way in Subang Jaya uh
Back with the attitude
Do what I gotta do
You rappers talk a lot swear to god your time is over due
Better check ya attitude
You don’t got the answer
You should ask about me
I’m really really gangsta
Tengok sekarang sape boss
Took a break for abit not loss
You know my boys got pop straight killer
Just one shot, Alhamdullilah


D G D
Dulu kau tanya aku ada apa
G D
Terdiam ku tak punya apa
G D
Sekarang cubalah tanya
D
Wei kau apa ada?


D G
aku ada ni ada tu
kau hade haa
D G
boleh melancong ke dubai bawa keluarga

D G
aku ada ni ada tu
kau hade haa
D G
semua sapu rata
D
Aku tak nak cuci mata

D G
Woah, mata mereka terbuka
D G
Bila terlihat sayapku ke Eropah
D G
Dulu ku pandu Wira
D 
Cerita sekarang apa aku ada

D
Dari mimpi ke realiti
Lebih memberi hari ke hari
D
Dan kini pasti wooo
Sekarang ku kekalkan apa yang 
D
ku ada masih dalam kawalan

D          
Kalau suruh eja cita-cita
G D
Say kaf alif ya ra alif ya
D
Bunyinya kaya raya
G
Dengarnya susah payah
D
Dulu tak mampu milik
Sekarang nafsu aku puas beraya woo

D G
Sila jamu selera
D
Muka tebal sambut tangan ajak duduk semeja
D G
Kalau aku petik ada yang sentap
G 
Tapi tak dapat luah sebab aku kongsi makanan sedap


D G D
Dulu kau tanya aku ada apa
G D
Terdiam ku tak punya apa
G D
Sekarang cubalah tanya
D
Wei kau apa ada?


D G
aku ada ni ada tu
kau hade haa
D G
boleh melancong ke dubai bawa keluarga

D G
aku ada ni ada tu
kau hade haa
D G
semua sapu rata
D
Aku tak nak cuci mata


D G
aku ada ni ada tu
kau hade haa
D G
boleh melancong ke dubai bawa keluarga

D G
aku ada ni ada tu
kau hade haa
D G
semua sapu rata
D
Aku tak nak cuci mata




#Malaykord



Title: Meerfly feat Caprice, TujuLoca - Kau Hade Chord
Artist: Caprice , Loca B , MeerFly , Tuju
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar
View All Comments

Siapa Caprice?

Siapa Loca B?

Siapa MeerFly?

Siapa Tuju?


<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!