- 0 +

Skip to navigation

malaykord_image JOM! Follow Instagram kitorang @malaykord_official

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Jafni feat wish - Buku Conteng Chord



Jafni feat wish - Buku Conteng Chord

Home > > > Jafni feat wish - Buku Conteng Chord > > Jafni feat wish - Buku Conteng Chord


Report Chord


Dm G C Am
Dm G C D

Dm 
Pertama kali (pertama kali)
G 
Ku bertemu dirimu (bertemu dirimu)
C 
Gerak geri lembutnya telah buatkan ku 
Am
jatuh (jatuh)
Dm
Terasa hati ini (hati ini), 
G
tenang seperti di lautan (lautan)
C
Teringat akan wajahmu yang terpahat dalam 
Am
ingatan

Dm
Oh Tuhan, 
G
bukakanlah pintu hatinya
C
Tuk menerimaku seadanya
Am
Aku bersyukur jika diterima

Dm
Aku bersyukur (bersyukur)
G
Aku bersyukur (bersyukur)
C
Aku bersyukur
Bersyukur
Am
Bersyukur

Rap:
Dm G C Am
(Loop)
Masa malam Rabu
Lepak dengan member dekat mamak Ali Maju
Aku kena game lagi, itu hari Sabtu
Tengok bola depan nasi kandar pun tak lalu
Member kata
"Jangan emo-emo aku ada, order banyak lagi meh sini aku belanja"
Aku kata
"Takpe, aku balik dulu, bagitahu anne nanti hutang masuk buku"
Aku on the way nak pergi station LRT
Nampak awek baju kurung warna merah hati
Berani gila malam sorang-sorang jalan kaki
Nak je tanya nama tapi aku tak berani
Tiap malam lebih kurang pukul sepuluh suku
Sanggup tunggu acah-acah duduk baca buku
Muka dia lagi ayu dari awek Tinder
Cepat gila aku jatuh cinta
Damn

Dm 
Pertama kali (pertama kali)
G 
Ku bertemu dirimu (bertemu dirimu)
C 
Gerak geri lembutnya telah buatkan ku 
Am
jatuh (jatuh)
Dm
Terasa hati ini (hati ini), 
G
tenang seperti di lautan (lautan)
C
Teringat akan wajahmu yang terpahat dalam 
Am
ingatan

Dm
Oh Tuhan, 
G
bukakanlah pintu hatinya
C
Tuk menerimaku seadanya
Am
Aku bersyukur jika diterima

Dm
Aku bersyukur (bersyukur)
G
Aku bersyukur (bersyukur)
C
Aku bersyukur
Bersyukur
Am
Bersyukur

Rap:
Dm G C Am
(Loop)
Waktu tampak singkat
Dua minggu turut-turut tak nampak kelibat
Cantik peribadi juga halus dalam sifat
Tangis dalam sujud sampai eyebag pun berlipat
Lepas dua hari member ajak jungle camping
Dengan bag yang kosong, baju malas, seluar senteng
Dalam Kancil buka Waze, cari hutan hujan
Mula muka masam sampai-sampai je teruja
Sebab aku nampak lagi awek baju kurung
Muka dia serupa tapi macam kakak sulung
Ada lagi enam anak dara tengah tekun
Sibuk basuh baju dekat tepi air terjun
Lekasku menapak mahu tanya identiti
Namanya rahsia, cantik nama ibu pilih
Pegang tangan, jalan cari penghujung pelangi
Sesat dalam hutan, teruk lagi dalam diri
Lari-lari macam tiada lagi esok hari
Tanpa sorok-sorok kerna tiada yang mencari
Tiada lagi hakim, buku boleh aku conteng
Selamat datang, ini kita punya kisah dongeng
Langit dengan bumi kita tak akan bersama
Walau sama cantik, sama padan, takkan sama
Ku berselimut jasad, engkau tu cuma nyawa
Pegang buku ini, tunggu hadirku disana

Dm
Tunggu hadirku disana
G
Tunggu hadirku disana
C
Tunggu hadirku disana
Am
Tunggu hadirku disana
Dm
Tunggu hadirku disana
G
Tunggu hadirku disana
C
Tunggu hadirku disana
Am
Tunggu hadirku disana


#Malaykord



Title: Jafni feat wish - Buku Conteng Chord
Artist: Jafni , Wish
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Jafni?

Siapa Wish?


View All Comments
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!