- 0 +

Skip to navigation

malaykord_image JOM! Follow Instagram kitorang @malaykord_official

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Hullera - Biarkan Chord



Hullera - Biarkan Chord

Home > > > Hullera - Biarkan Chord

Report Chord


F#m E D D
Lalala

F#m
Dulu dorang pandang rendah, SAY 
E
Budak nakal takkan berjaya, SAY 
D
Aku buat jadi kerjaya, SAY 
D
Buat korang naik gila, WEY

Rap:
F#m E D D
(Loop)
I keep it real with my homie JB-BJ sampai mati 
We wake and bake hari-hari
takde duit makan maggi adalaksa ada kari, 
Hari lu lain hari, hari gua hari-hari 
Ay they keep on membenci but I’m here getting money 
Lepas satu masalah lepastu satu lagi 
Sampai bila weh nak hidup susah macam gini?
Dari pagi sampai malam gua kerja ot 
Tapi kenapa masih tak kaya-kaya lagi? 
Kusyuk tulis lagu sampai terbit Matahari 
Sampai lupa nak breakfast sarapan pagi
Cita-cita nak jadi rapper sekadar mimpi 
Harapan untuk buat ni jadi punca rezeki 

F#m
Biarkan mereka berkata 
E
Pekakkan telinga pejamkan mata 
D
Biarkan mereka berkata 
D
Pekakkan telinga pejamkan mata 

F#m
Biarkan mereka berkata 
E
Pekakkan telinga pejamkan mata 
D
Biarkan mereka berkata 
D
Pekakkan telinga pejamkan mata 

Rap:
F#m E D D
(Loop)
Kita mula dari bawah tapi sekarang dekat atas 
Biar orang buat kita ada hari Tuhan balas 
Sampai bila takkan berjaya kalau asyik-asyik malas 
Jadi manusia berguna walau perangai macam agas 
Bagi perhatian bila diberi pesanan 
Doa ibu aku buat jadi bekalan 
Bila dah senang nanti jangan lupa kawan-kawan 
Bantulah mereka yang sedih dan dalam kesusahan 

F#m
This life is more than just money and fame
E
I do this for my squad and for my fam 
D
I swear to God, man this is not a game
D
Just watch me do it I’ll be a star one day 

F#m
Biarkan mereka berkata 
E
Pekakkan telinga pejamkan mata 
D
Biarkan mereka berkata 
D
Pekakkan telinga pejamkan mata 

F#m
Biarkan mereka berkata 
E
Pekakkan telinga pejamkan mata 
D
Biarkan mereka berkata 
D
Pekakkan telinga pejamkan mata 

F#m E D D


Rap:
F#m E D D
(Loop)
Oh jangan sesekali kau jatuh dan terus berserah 
Percaya pada takdir dan usaha yang dikerah 
Walaupun masih ada yang menghina dan mengata 
Tak usah takut untuk lawan demi perkara benar 
Persepsi kita berubah ubah dan tak mungkin sama 
Tapi tak usah lah berbalah kerna perbezaanya 
Aku masih aku walau jauh mana pun berada
Kirimkan lagu ini tuk mereka bila ku tiada

F#m
Biarkan mereka berkata 
E
Pekakkan telinga pejamkan mata 
D
Biarkan mereka berkata 
D
Pekakkan telinga pejamkan mata 

F#m
Biarkan mereka berkata 
E
Pekakkan telinga pejamkan mata 
D
Biarkan mereka berkata 
D
Pekakkan telinga pejamkan mata 

F#m
Biarkan mereka berkata 
E
Pekakkan telinga pejamkan mata 
D
Biarkan mereka berkata 
D
Pekakkan telinga pejamkan mata 

F#m
Biarkan mereka berkata 
E
Pekakkan telinga pejamkan mata 
D
Biarkan mereka berkata 
D
Pekakkan telinga pejamkan mata 


#Malaykord



Title: Hullera - Biarkan Chord
Artist: Hullera
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Hullera?


Click to view Comment
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!