Hendra Kumbara - Dalan Liyane Chord

🌙
Anda suka Malaykord Versi Baru?
F  G  C Em Am
A Dm G C..

          G             C
sopo sing kuat nandhang kahanan
A                    Dm
 sopo seng ora kroso kelangan
F             G          Em
ditinggal pas sayang sayange
         A        Dm
pas lagi jeru jerune
          G       C    Fm C
koe milih dalan liyane..

          G          C
sopo sing kuat ditinggal lungo..
A                 Dm
 sopo sing atine ora loro..
F             G           Em
kenangan sing wis tak lakoni
           A           Dm
tak simpen ning njero ati
         G       C
dewe wes ra dadi siji..

 
              F
yowes ben tak lakoni
                G
nganti sak kuat-kuate ati
        C
pesenku mung siji
Em          Am
sing ngati-ati..
 A            Dm
isoku mung mendem..
           G
esuk tekan sonten
              C
mergo sadar diri kulo
               C
dudu sinten sinten

               F
yowes ben mung tak pendem roso
         G
sing ono ing njero dodo
          C
tetep tak dongakno
  Em         Am
mugo urip mulyo..
 A            Dm
isoku mung nyuwun..
         G
mugo ora getun
                    C
cekap semanten maturnuwun..

F  G  C Em Am
A Dm G C..

 
              F
yowes ben tak lakoni
                G
nganti sak kuat-kuate ati
        C
pesenku mung siji
Em          Am
sing ngati-ati..
 A            Dm
isoku mung mendem..
           G
esuk tekan sonten
              C
mergo sadar diri kulo
               C
dudu sinten sinten

               F
yowes ben mung tak pendem roso
         G
sing ono ing njero dodo
          C
tetep tak dongakno
  Em         Am
mugo urip mulyo..
 A            Dm
isoku mung nyuwun..
         G
mugo ora getun
                    C
cekap semanten maturnuwun..

Am A            Dm
  isoku mung nyuwun..
         G
mugo ora getun
                    C
cekap semanten maturnuwun..



Play Tutorial Guitar


Senarai Chord Hendra Kumbara


Siapa Hendra Kumbara?

Cari Barang Berkenaan Hendra Kumbara



Loading....

Chord Lain:

Chord Suggestion:
<
>

Youtube - 0 + Autoscroll 0 Transpose