- 0 +

Skip to navigation

malaykord_image JOM! Follow Instagram kitorang @malaykord_official

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Ariff Bahran, Yonnyboii, Adam E - 3 Kucing Chord



Ariff Bahran, Yonnyboii, Adam E - 3 Kucing Chord

Home > > > Ariff Bahran, Yonnyboii, Adam E - 3 Kucing Chord > > Ariff Bahran, Yonnyboii, Adam E - 3 Kucing Chord > > Ariff Bahran, Yonnyboii, Adam E - 3 Kucing Chord



Report Chord


Fm G Gm Gm

Fm G
Tak usah takut salah
Cm Cm
Tak usah takut salah
Fm -Gm -Cm
Tak usah takut salah

Cm
Dua tiga kucing mu berlari
Cm
Mana nak sama dengan kucing ku lain
Cm
Entah mana kau datang dari mana
Cm
Aku bukan budak baru nak try lain

Fm 
Sudah lah sudah lah
G
Sudah lah ku mencoba
Cm
Lain cara ku bikin 
Cm
nak buat mu rasa lain
Fm G
Dulu hanya mampu berangan
Cm Cm
Ada bakat kenapa simpan

Fm G
Curiga apa yang kan terjadi
Cm 
Jika ku berpatah balik
Cm
Kalau aku berhenti
Fm G
Ada masalah yang kau boleh bicara
Cm
Biar pun aku sunyi
Cm
Gembira tak boleh dibeli

Fm G
Apa yang kau buat semuanya kata gila
Cm
Dulu ku jatuh semua nak buat lupa
Fm G
Biarlah tutup mata dan telinga
Cm
Dari kucing nanti aku jadi singa

G# Gm
Bukan mudah untuk bangkit dari jatuh
Cm Fm
Susah atau senang jangan lah mengeluh
G# Gm
Bukan mudah untuk bangkit dari jatuh
Cm Cm
Susah atau senang jangan lah mengeluh

Fm G
Apa ku buat mereka tak faham
Cm Cm
Mereka cuma mampu mendengar dan mengencam
Fm G
Mereka suka reka berita macam-macam
Cm Cm
Tak pe lah aku faham saja layan dalam diam
Okay…



Cm
Dua tiga kucing mu berlari
Cm
Mana nak sama dengan kucing ku lain
Cm
Entah mana kau datang dari mana
Cm
Aku bukan budak baru nak try lain


Fm G
Tak usah takut salah
Cm Cm
Tak usah takut salah
Fm -Gm -Cm
Tak usah takut salah

G# G
Siapa nama dia
Cm Fm
Macam pernah nampak
G# G
Ingin buat nama
Cm Cm
Bukan cara biasa

Fm G
Ku banyak cita-cita ingin terbang dengan nasa
Cm Cm
Sentiasa ku berdoa cara untuk kekal lama
Fm 
Dengar dulu bicara ku
G
Ku hamba engkau ratu
Cm 
Patah kalau cakap dulu
Cm
Perhati adalah asset ku

Cm
Yeah macam mana ku kat sini
Cm
Naik atas langit seperti ku aladdin
Fm G
Esok lusa mungkin ku bukan lah kat sini
Cm Cm
Tapi yang penting ku buktikan ku lain dari lain
Yeah…


G# Gm
Bukan mudah untuk bangkit dari jatuh
Cm Fm
Susah atau senang jangan lah mengeluh
G# Gm
Bukan mudah untuk bangkit dari jatuh
Cm Cm
Susah atau senang jangan lah mengeluh


Fm G
Apa ku buat mereka tak faham
Cm Cm
Mereka cuma mampu mendengar dan mengencam
Fm G
Mereka suka reka berita macam-macam
Cm Cm
Tak pe lah aku faham saja layan dalam diam
Okay…

Cm Cm Cm -G
Cm Cm


#Malaykord



Title: Ariff Bahran, Yonnyboii, Adam E - 3 Kucing Chord
Artist: Adam E , Ariff Bahran , Yonnyboii
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Adam E?

Siapa Ariff Bahran?

Siapa Yonnyboii?


Click to view Comment
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!