- 0 +

Skip to navigation

malaykord_image Malaykord APP 2020 version! Download now!

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW | TOP

Ora Della feat Benzooloo - Muda Chord



Ora Della feat Benzooloo - Muda Chord

Home > > > Ora Della feat Benzooloo - Muda Chord > > Ora Della feat Benzooloo - Muda Chord


Report Chord

Dm Gm Am Dm
Dm Gm Am Dm

Dm Gm 
Opps Kau Buat Lagi
Am Dm
Lukakan Hati Sendiri
Dm Gm
kecuaian dalam Memilih
Am Dm
biar pun di pesan berkali kali

Dm Gm 
Eh aku janji tapi dia mari
Am Dm
senyumannya buat ku jatuh hati
Dm Gm 
bukan sebab aku tak cuba tolak
Am Dm
semua tahu jatuh cinta sukar dielak

Dm Gm
Zaman muda banyak buat salah
Am Dm
Zaman mudah semua pernah rasa
Dm Gm
Cinta pertama 
Am Dm
sukar dilupa

Dm Gm
Zaman Muda aaahh
Am Dm
Zaman Muda aaahh
Dm Gm
Zaman Muda aaahh
Am Dm
Zaman Muda aaahh

Dm Gm
Bukan Satu Dua kali ku tersilap langkah
Am Dm
eh mungkin time tu aku tengok paras rupa
Dm Gm
minta maaf sebab mata aku leka
Am Dm
minta maaf i’m a bit gila cinta

 
Dm Gm
Kembali zaman mudah mungkin boleh ulang lagi
Am Dm
Belajar dari silap banyak kali ulang kaji
Dm Gm
tulis dalam nota entah berapa muka surat
Am Dm
elak dari cedera macam otot salah urat

Dm Gm
Di lafas janji manis penuh gula macam MNM
Am Dm
Menusuk Kalbu membunuh macam AKM
Dm Gm
Sentuhan Borneo kalah Vibe ATL
Am Dm
Kerja keras separuh mati sampai Pentas AJL

Dm Gm
Zaman muda memang banyak buat salah
Am Dm
tapi itu hidup ajar untuk tidak mengalah
Dm Gm
Hidup MAcam Judi siap sedia buang dadu
Am Dm
Fikir cara untuk menang sambil tangan pegang dagu
Dm Gm
Info pembenci aku ingin tumpang lalu
Am Dm
tembus dinding penghalang macam diri ini hantu
Dm Gm
kalau mereka serang retatilisai penuh
Am Dm
sampai mereka bosan tiada topik jadi jemu

Dm Gm
Nah jangan main main dengan diri aku yang dulu
Am Dm
Tangan kiri pegang mic tangn kanan dalam saku
Dm Gm
Berapa boleh jumpa watak macam kita
Am Dm
Masuk dalam Al-kisah berpakaian lamina

Dm Gm
Zaman muda banyak buat salah
Am Dm
Zaman mudah semua pernah rasa
Dm Gm
Cinta pertama 
Am Dm
sukar dilupa

Dm Gm
Zaman Muda aaahh
Am Dm
Zaman Muda aaahh
Dm Gm
Zaman Muda aaahh
Am Dm
Zaman Muda aaahh

Dm Gm Am Dm
Dm Gm Am Dm


#Malaykord



Title: Ora Della feat Benzooloo - Muda Chord
Artist: Benzooloo , Ora Della
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Click to view Comment
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!