- 0 +

Skip to navigation

malaykord_image JOM! Follow Instagram kitorang @malaykord_official

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Bibi Qairina - SOKMED Chord



Bibi Qairina - SOKMED Chord

Home > > > Bibi Qairina - SOKMED Chord

Report Chord


Bm
Jumpa ku di SOCMED
Bm
Yang tahu je yang tahu
Bm
Siapa yang ikut aku

Bm
JuMpa ku di SocMed
Bm
Kena tekan follow dulu
Bm
nak tahu siapa aku

Bm
Jumpaku di SocMed
Bm
Sumpah aku tak cemburu
Bm
Walau ramai follow kamu

Bm
Jumpa ku di SOCMED
Bm
Yang tahu je yang tahu
Bm
Dah kenal baru tahu

Em

Bm
Jumpa ku dlm SOCMED

Bm

Bm 
Jumpa ku di socmed

Bm

Bm
Jumpa ku dlm SOCMED

Bm
Langsung tak cemburu cukuplah tu
Bm
Aku hanya mahu jadi aku
Bm
Are u feelin me? Ku bukan ratu
Bm
Cuma aku suka nyanyi lagu

Bm
kenapa mesti kena kecam aku? YeH
Bm
Menghakimi ku terburu-buru
Bm
Bukan jenis angkat dagu
Bm
Bukan jenis suka ckp angkuh

Bm
Apa rasa bila diri diperhatikan?
Bm
Sotong raver,so called expert,ustaz jadian
Bm
Comment masuk ada baik ada cacian
Bm
 bila ku buat kelainan!

Bm
Jumpa ku di SOCMED
Bm
Yang tahu je yang tahu
Bm
Siapa yang ikut aku

Bm
JuMpa ku di SocMed
Bm
Kena tekan follow dulu
Bm
nak tahu siapa aku

Bm
Jumpaku di SocMed
Bm
Sumpah aku tak cemburu
Bm
Walau ramai follow kamu

Bm
Jumpa ku di SOCMED
Bm
Yang tahu je yang tahu
Bm
Dah kenal baru tahu

Em

Bm
Jumpa ku dlm SOCMED

Bm

Bm 
Jumpa ku di socmed

Bm

Bm
Jumpa ku dlm SOCMED

Bm
Ramai bawak kereta tgk telefon
Bm
Ramai yg dah pergi sebab telefon
Bm
U feelin me.. kenapa ego
Bm
Yang dekat kini sudah rasa jauh
Bm
Dunia tanpa sempadan ni
Bm
Kena lebih hati-hatis
Bm
Disebabkan tak dapat likes
Bm
Murung jadi tragedi!


Bm
Pagi petang malam tengok telefon
Bm
Kata busy tapi phone tak ringing pun
Bm
Ajak lepak tapi mata dekat screen
Bm
 duduk rumah boleh kot!-


Bm
Jumpa ku di SOCMED
Bm
Yang tahu je yang tahu
Bm
Siapa yang ikut aku

Bm
JuMpa ku di SocMed
Bm
Kena tekan follow dulu
Bm
nak tahu siapa aku

Bm
Jumpaku di SocMed
Bm
Sumpah aku tak cemburu
Bm
Walau ramai follow kamu

Bm
Jumpa ku di SOCMED
Bm
Yang tahu je yang tahu
Bm
Dah kenal baru tahu

Em

Bm
Jumpa ku dlm SOCMED



Bm
Jumpa aku di socmed
Tangan patah tiktok 
Atau LIVE instagram!
Bm
Jumpa aku dalam socmed
Boleh cuba click link 
Bm
masuk group telegram

Bm
Semua orang buat sebab clout
Takleh stop
Masing2 ada pendapat dan sebab
Bm
Semua orang buat sebab clout
Takkan stop
Bm
Jadi xyah buang masa kita jumpat

Bm

Bm
Jumpa ku di SOCMED
Bm
Yang tahu je yang tahu
Bm
Siapa yang ikut aku

Bm
JuMpa ku di SocMed
Bm
Kena tekan follow dulu
Bm
nak tahu siapa aku

Bm
Jumpaku di SocMed
Bm
Sumpah aku tak cemburu
Bm
Walau ramai follow kamu

Bm
Jumpa ku di SOCMED
Bm
Yang tahu je yang tahu
Bm
Dah kenal baru tahu

Em

Bm
Jumpa ku dlm SOCMED

Bm

Bm 
Jumpa ku di socmed

Bm


#Malaykord



Title: Bibi Qairina - SOKMED Chord
Artist: Bibi Qairina
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Bibi Qairina?


Click to view Comment
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!