- 0 +

Skip to navigation

malaykord_image JOM! Follow Instagram kitorang @malaykord_official

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
TOP | 09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW

Aman RA - Bangun Chord



Aman RA - Bangun Chord

Home > > > Aman RA - Bangun Chord

Report Chord



It's a one
It's a two
It's a one, two, three, come on!

G G G G

Gm
Dulu asyik mengadu kata aku tak ada apa
Gm
Selagi aku bernyawa, aku rasa aku berharta
Gm
Akal celik dan jiwa kental benda bukannya murah
Gm
Semua nak ke puncak, tak semua sanggup menghadap susah (brrahhh!)

Gm
Hari-hari aku bersyukur Ya Rabbi
Gm
Hidup sehari lagi untuk aku cuba lagi
Gm
Nak dipermudahkan urusan dan murah rezeki
Gm
Kalau jatuh sekali aku bangun tiga kali!

Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat (budak flat)

Rap:
Gm
(Loop)
Izinkan aku memperkenalkan diri
Barangkali budak flat yang mungkin jadi Tan Sri
Hati bukan merah padi tapi merah 'rarri
Hajat masih sama, kaya sebelum mati
Sejuta akan datang, tarik masuk entah bila
Tapi aku nak pindah keluar dari flat ke villa
Kata aku gila, I don't give an F macam FILA
Aku hanya kejarkan gol aku macam FIFA
Dulu lepak bawah blok, sekarang lepak rooftop
Sampai peminat sendiri kata "wa taknak lu stop"
Wa sanggup tunggu lebih setahun untuk lu drop
Wa jaga cakap bohong betul nak tengok lu top
6 peratus dah cam kenal aku pasti
Tahu nama aku naik macam GST (ay)
Pimpin' ain't easy, man believe me
AU3, do you feel me
Modal diri 100cc
Tengah-tengah bulan tak cukup gaji
Kenapa khayal sebab sakit hati
Diri tercandu pada duniawi
Modal diri hanya 1.3
Tengah-tengah bulan tak cukup gaji
Kenapa khayal sebab sakit hati
Diri tercandu pada duniawi (brrahh!)

Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat (budak flat)

Gm
Dulu asyik mengadu kata aku tak ada apa
Gm
Selagi aku bernyawa, aku rasa aku berharta
Gm
Akal celik dan jiwa kental benda bukannya murah
Gm
Semua nak ke puncak, tak semua sanggup menghadap susah (brrahhh!)

Gm
Hari-hari aku bersyukur Ya Rabbi
Gm
Hidup sehari lagi untuk aku cuba lagi
Gm
Nak dipermudahkan urusan dan murah rezeki
Gm
Kalau jatuh sekali aku bangun tiga kali!

Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat, bangun!
Gm
Budak flat (budak flat)

Gm
Budak flat, 
Gm
Budak flat, 
Gm
Budak flat, 
Gm
Budak flat, 
Gm
Budak flat, 
Gm
Budak flat, 
Gm
Budak flat, 
Gm
Budak flat


#Malaykord



Title: Aman RA - Bangun Chord
Artist: Aman RA
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Play Tutorial Guitar


Siapa Aman RA?


Click to view Comment
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!