- 0 +

Skip to navigation

malaykord_image Malaykord APP 2019 version! Download now!

Chord List

:
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW
09 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | NEW | TOP

Triplouz A - Bosan Chord



Triplouz A - Bosan Chord

Home > > > Triplouz A - Bosan Chord

Report Chord

Gm Dm

Gm 
Aku Bosan
Dm
Asyik Tulis lirik sama
Dm
Aysik cerita yang sama
Gm
Sangat bosan
Dm
Asyik cara rap yang sama
Dm
Asyik semua benda sama


Gm 
Aku Bosan
Dm
Asyik Tulis lirik sama
Dm
Aysik cerita yang sama
Gm
Sangat bosan
Dm
Asyik cara rap yang sama
Dm
Asyik semua benda sama



Rap:
Gm Dm
(Loop)

Aku Bosan..ya

Kenapa harus semua sama ngaku hebat
Aku Bosan..yah
kenapa harus nak tunjuk kuat
Tak Habis, Tak Habis,Tak Habis,Tak Habis
nak rap Pasal duit!
Tak Habis, Tak Habis,Tak Habis,Tak Habis
mengaku dia paling lit!!
Jangan bagi alasan rap kena angkuh
malique cuba bubuh lirik dia tak pernah suruh
Dia tak kenal kau, jadi jangan angkuh
Semua lagu nak angkuh namak macam bodoh
nyata kau tak power sebsb selalu self dalam
marah sama aku? DM sila aim
bukan nak ajal beef tapi aku sudah bosan
ulang ulang perkara yang sama pondan
asyikv banding diri dengan orang lain
itu yang menjadi bila dah tak reti main

terasa cukup tinggi lalu merendah orang
terasa cukup mulia nak hina maki orang

Bila sudah alpha terus jadi lupa
bila sudah lupa terus jadi gila
bila sudah gila terus jadi apa?
semua lagu sekarang verita benda sama

Gm 
Aku Bosan
Dm
Asyik Tulis lirik sama
Dm
Aysik cerita yang sama
Gm
Sangat bosan
Dm
Asyik cara rap yang sama
Dm
Asyik semua benda sama

Gm 
Aku Bosan
Dm
Asyik Tulis lirik sama
Dm
Aysik cerita yang sama
Gm
Sangat bosan
Dm
Asyik cara rap yang sama
Dm
Asyik semua benda sama

Rap:
Gm Dm
(Loop)
Aku Bosan..ya
Bila guna pangkat nama tuk jual lagu
agak bosan ya
bila minta karya dai mahaguru
aku bosan ..ya
Tak Habis, Tak Habis,Tak Habis,Tak Habis
nak dissed all the rappers!
Tak Habis, Tak Habis,Tak Habis,Tak Habis
try act be like gangster!!!
Cuba marketing dengan cara ludah
tu bukan marketing malah publisiti murah
oh ya kerja mudah orang murah
akal tidak diguna untuk tuju arah
guna style baru cuba elak jadi sampah
low profile to keep level dari kena ludah
dah..dah..dah
stop brah
you’rev homo use the same flow trynn grow

Gm
jit jit semut siapa sakit makan dalam
Dm
jangan kejar nama atas kuasa 
takut nanti mendapat hina
Gm
jit jit semut siapa sakit makan dalam
Dm
jangan mengaku nombor 
1 kalau lagu pun kau tiru

Gm 
Aku Bosan
Dm
Asyik Tulis lirik sama
Dm
Aysik cerita yang sama
Gm
Sangat bosan
Dm
Asyik cara rap yang sama
Dm
Asyik semua benda sama


Gm 
Aku Bosan
Dm
Asyik Tulis lirik sama
Dm
Aysik cerita yang sama
Gm
Sangat bosan
Dm
Asyik cara rap yang sama
Dm
Asyik semua benda sama


Gm
jit jit semut siapa sakit makan dalam
Dm
jangan kejar nama atas kuasa 
takut nanti mendapat hina
Gm
jit jit semut siapa sakit makan dalam
Dm
jangan mengaku nombor 
1 kalau lagu pun kau tiru


#Malaykord



Title: Triplouz A - Bosan Chord
Artist: Triplouz A
Review:
Author:
Rate: 4 dari 5
Posted On:


✓ Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada Form Report Chord yang disediakan.[REPORT CHORDS]





Play Youtube
Click to view Comment
<
>


Tidak Dapat Apa Yang Anda Cari? Request Chord Disini!